Redactia.ro
Home » Monden » Ce faptă nu i-ar ierta Oana Roman lui Marius Elisei. Sfatul vedetei pentru toate femeile

Ce faptă nu i-ar ierta Oana Roman lui Marius Elisei. Sfatul vedetei pentru toate femeile

Oana Roman radiază de fericire de când s-a reîmpăcat cu Marius Elisei, după ce au divorțat. Cu toate acestea, vedeta nu ar trece cu vederea un lucru important în relația lor.

Ce faptă nu i-ar ierta Oana Roman lui Marius Elisei. Sfatul vedetei pentru toate femeile

Oana Roman a dezvăluit ce faptă nu i-ar putea ierta niciodată lui Marius Elisei. Asta după ce fanii au întrebat-o acest lucru, iar vedeta a ținut să dea și un sfat tuturor femeilor.

”Ai ierta un bărbat care te lovește?”, a întrebat-o un fan pe Oana Roman. Aceasta i-a răspuns că nu ar tolera vreodată o astfel de faptă. Drept urmare, nicio altă femeie nu ar trebui să accepte să fie lovită de un bărbat.

”Nu! Și nicio femeie nu ar trebui să ierte așa ceva”, a răspuns Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei vor să-și reînnoiască jurămintele

Pentru a-și reînnoi jurămintele, cei doi vor să organizeze o mică petrecere și să spună, din nou, ”Da!” în fața stării civile. În fața lui Dumnezeu nu mai este nevoie, deoarece nu au făcut o slujbă de dezlegare după divorț

”Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsațoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a mărturisit vedeta plină de entuziasm.

Oana Roman și Marius Elisei s-au reîmpăcat în această vară, după ce în luna februarie au divorțat. Totul părea atunci că va fi o ruptură definitivă, după ce au mai avut o serie de certuri de împăcări. Ei au împreună o fetiță pe nume Isabela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: