Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman are probleme de sănătate: ”Trebuie să reiau tratamentul”

Oana Roman are probleme de sănătate: ”Trebuie să reiau tratamentul”

Oana Roman a dezvăluit fanilor că are probleme de sănătate. Vedeta trebuie să reia un tratament pe care l-a mai folosit și în trecut.

Oana Roman are probleme de sănătate: ”Trebuie să reiau tratamentul”

Deși este într-o perioadă frumoasă din viața ei, împăcarea cu Marius Elisei, Oana Roman este neocolită de probleme. Mai exact, probleme de sănătate. Vedeta a mers, de curând, la medic și a aflat cu ce se confruntă!

Medicii i-au spus Oanei Roman că are lipsă de fier și colesterolul mare. Vedeta se miră în ceea ce privește colesterolul, deoarece nu-l avea mărit nici atunci când avea câteva kilograme în plus.

„Am lipsă de fier, trebuie să iau niște suplimente cu fier. Am colesterolul un pic mărit. Mă mir, pentru că eu, nici când aveam 25 de kilograme mai mult decât am acum, nu am avut colesterolul mare niciodată”, a dezvăluit Oana Roman fanilor ei.

Oana Roman are probleme și cu tiroida și trebuie să reia tratamentul pentru a și-o readuce la normal.

”În ceea ce privește tiroida am o mică problemă, pentru care trebuie să reiau tratamentul. Nu este nimic de îngrijorat. Eu am avut hipertiroidie, nu hipotiroidie, deci nu iau Euthyrox. M-ați întrebat ce tratament iau, dar vă sfătuiesc să mergeți la medic”, a mai spus Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei vor să se recăsătorească

Având în vedere că s-au împăcat, Oana Roman și Marius Elisei ar vrea să-și reînnoiască jurămintele. Mai exact, pe 24 septembrie ei vor să-și spună din nou ”Da!” într-un cadru restrâns.

”Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsațoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a mărturisit vedeta plină de entuziasm.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: