Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman la un pas de a-și pierde contul de Instagram după publicarea pozei nud cu Marius Elisei. Ce a spus vedeta

Oana Roman la un pas de a-și pierde contul de Instagram după publicarea pozei nud cu Marius Elisei. Ce a spus vedeta

Oana Roman a fost pe muchie de cuțit să își piardă contul de Instagram. Vedeta a dezvăluit cine i-a șters de fapt fotografia cu fostul ei soț pe care o publicase spre amuzamentul publicului.

Ce spune Oana Roman despre poza nud cu Marius Elisei

Oana Roman a publicat ieri un videoclip în care Marius Elisei apare gol pușcă și încearcă să își acopere zonele intime cu rochia lungă a Oanei. Imaginile nu au „rezistat” mult pe contul vedetei, iar la scurt timp au fost șterse. Toată lumea a crezut că Oana ar fi șters imaginile, dar de fapt situația a fost cu totul alta. Oana Roman a primit un mesaj de la o internaută care îi spune că inițiativa ei a fost foarte amuzantă și că nu trebuia să șteargă imaginile.

Oana Roman i-a răspuns și a explicat că nu ea a fost cea care a șters videoclipul, ci a primit foarte multe raportări de la utilizatori, drept urmare, chiar Instagramul i-a șters postarea. De cele mai multe ori, oficialii de la Instagram șterg postările care încalcă regulile aplicației. În momentul în care sunt prea multe abateri de la regulament, riști să ți se închidă contul, deci Oana Roman va trebui să aibă grijă cu ceea ce postează.

Frumoasă scena cu Marius. Părea dintr-un film bun de dragoste! Nu contează decât armonia și înțelegerea voastră! Comentariile sunt răutăcioase. Arăți bine și asta este tot ce contează. Multă fericire și înțelegere! Nu trebuia șterse imaginile…Nu era nimic compromițător.„, a fost mesajul primit de Oana de la o internaută.

Mai sunt și oameni care înțeleg. Au umor și inteligență. Și sunt mulți…Nu am șters eu. S-au dat atâtea reporturi încât mi-a șters Instagram-ul.„, a fost mesajul publicat de Oana Romna pentru a lămuri situația.

Marius Elisei, gol pușcă pe internet

Marius Elisei și Oana Roman s-au împăcat și pare că se înțeleg mai bine ca niciodată. De când și-au anunțat împăcarea cei doi publică mereu poze împreună și își transmit unul altuia declarații de iubire fără să se sfiască. Pare că divorțul dintre cei doi a făcut doar să le consolideze relația, iar acum cei doi trăiesc cea mai frumosă perioadă din viața lor alături de Isabela, fiica lor.

Ieri, Oana Roman a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a publicat o filmare în care apare alături de Marius Elisei complet dezbrăcat. Oana Roman a făcut o mișcare îndrăzneață spre amuzamentul internauților. Filmulețul a fost hazliu, mai ales că au fost câteva momente în care Marius Elisei era cât pe-aci să arate mai mult decât și-ar fi dorit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: