Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman vrea să se recăsătorească cu Marius Elisei. Declarațiile făcute de vedeta tv

Oana Roman vrea să se recăsătorească cu Marius Elisei. Declarațiile făcute de vedeta tv

GALERIE FOTO (2) Oana Roman vrea să se recăsătorească cu Marius Elisei

Oana Roman vrea să se recăsătorească cu Marius Elisei. După ce au divorțat la începutul anului, Oana Roman și Marius Elisei au decis să-și mai dea o șansă iubirii. Cei doi s-au împăcat și sunt mai fericiți ca niciodată. Recent, vedeta a mărturisit pe pagina sa de Facebook peste ce anume nu ar putea trece în ceea ce îl privește pe iubitul ei. Fiica lui Petre Roman vrea să se recăsătorească cu tatăl fiicei sale.

Oana Roman vrea să se recăsătorească cu Marius Elisei. Declarațiile făcute de vedeta tv

Oana Roman vrea să se recăsătorească cu Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman este mai fericită ca niciodată! Vedeta a decis să-i mai dea o șansă fostului soț, Marius Elisei, iar acum parcă se simt mai bine ca la început. Cei doi au împreună o fetiță minunată și se bucură de timpul petrecut împreună. Recent, Oana Roman a primit o serie de întrebări de la internauți, iar printre acestea s-a numărat și o întrebare destul de serioasă. O internaută a întrebat-o pe Oana dacă ar accepta un comportament violent din partea lui Marius, și dacă ar fi dispusă să-l ierte. ”Ai ierta un bărbat care te lovește?”, a fost curiozitatea venită din partea fanelor din mediul online.

Fără a se eschiva, Oana Roman a declarat că nu ar ierta niciodată acest lucru din partea unui bărbat, oferindu-le un sfat femeilor care acceptă această situație. ”Nu! Și nicio femeie nu ar trebui să ierte așa ceva”, a fost răspunsul dat imediat de Oana Roman.

Oana si Marius vor sa se recasatoreasca

De ce s-au împăcat Marius Elisei și Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit oficial în urmă cu câteva luni, și deși vedeta declara că nu mai exista cale de întoarcere, cei doi nu au putut sta departe unul de celălalt. În urma cu ceva timp, Oana declara de ce s-a împăcat cu tatăl fiicei sale. De cealaltă parte, Marius Elisei mărturisea că încă mai are sentimente pentru fosta soție. „Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie, ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie doar noi împreună fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau prietenii apropiați’.„Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă’, a scris Oana Roman pe Instagram.

Vedeta a declarat că decizia lor a fost una asumată și că au făcut acest lucru pentru binele copilului lor, dar și pentru ei. „Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ce am simțit amândoi pentru binele și împlinirea noastră ca familie. Mulțumim celor care ne-au trimis mesaje și gânduri frumoase’, a mai adăugat Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei își doresc să redevină soț și soție în anul în care au și semnat actele de divorț. Într-un interviu, vedeta a declarat că plănuiește să facă toate demersurile ca să se mărite cu fostul soț. “Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Parintele mi-a zis: «Eu slujba de dezlegare nu v-am făcut». Nu cred că mai e căzul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a declarat fata lui Petre Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: