Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei din nou un cuplu! Fotografia cu sărutul a fost făcută publică

Oana Roman și Marius Elisei din nou un cuplu! Fotografia cu sărutul a fost făcută publică

Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu. După un întreg șir de speculații cum că cei doi ar fi dat uitării divorțul, chiar ei au făcut marele anunț printr-o footgrafie în care apar la malul mării.

Oana Roman și Marius Elisei divorțați dar împreună

Oana Roman și fostul soț Marius formează din nou un cuplu. Se pare că divorțul mai mult i-a apropiat pe cei doi decât să-i despartă. Oana și Marius par să își trăiască din nou frumoasa poveste de dragoste. Cei doi petrec mult timp împreună și nu se sfiesc să se posteze pe rețelele sociale în ipostaze romantice și tandre.

Chiar zilele acestea, Oana Roman a publicat o fotografie cu ea și fostul soț în timp ce se sărută la malul Mării Negre, lucru care a confirmat faptul că împăcarea a avut loc între ei. Oana Roman a publicat și o fotografie făcută de fiica lor Isabella în care stau îmbrățișați și a menționat faptul că această fotografie a fost dorința fetiței lor.

Poza asta a făcut – o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat o cum a făcut o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editata deloc dar este autentica precum iubirea cu care ea a făcut – o! ❤️❤️❤️ #family #love„, a scris Oana Roman în descriere pozei.

Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit 7 ani de la nuntă

Cu toate că cei doi au divorțat în 2020, flacăra din inimile lor este încă aprinsă și i-a adus din nou împreună. Astăzi se împlinesc 7 ani de când cei doi porumbei au spus „DA”. Oana Roman și Marius Elisei au petrecut la un pahar de șampanie și și-au transmis mesaje emoționante pe rețelele sociale.

Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu că a fost foarte greu, poate va mai fi dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață! Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!@maruselisei„, a fost mesajul publicat de Oana Roman cu ocazia aniversării a 7 ani de la nunta cu Marius Elisei.

La mulți ani…iubirea mea. La mulți ani, nouă…”, a fost mesajul lui Marius Elisei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: