Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei sunt din nou împreună? Cum s-au fotografiat cei doi în fața fetiței lor

Oana Roman și Marius Elisei sunt din nou împreună? Cum s-au fotografiat cei doi în fața fetiței lor

Oana Roman și Marius Elisei sunt din nou împreună? Cum s-au fotografiat cei doi în fața fetiței lor

Oana Roman și Marius Elise nu pot sta departe prea mult unul față de celălalt și ajung mereu să se afișeze împreună, declarând că fac acest lucru pentru fiica lor Isabela. Iată cum au fost fotografiați de curând cei doi părinți!

Oana Roman și Marius Elisei sunt din nou împreună? Cum s-au fotografiat cei doi în fața fetiței lor

Oana Roman și Marius Elisei au parte de o perioadă foarte controversată care a început încă de la finalul anului trecut. După 7 ani de căsnicie, cei doi au decis să pună punct relației și să divorțeze. Deși căsnicia nu s-a terminat cu scandal, asta pentru că vor să păstreze aparențele pentru fiica lor Isabela, se pare că acum fanii se tot întreabă dacă cei doi se vor împăca sau nu.

Dacă la început Marius Elisei se mutase din casa vedetei de la Antena Stars, iar Oana suferea cumplit, iată că recent, cei doi au petrecut foarte mult timp împreună. Au fost chiar și într-o vacanță toți trei, ca o familie.

De curând însă, Oana Roman a aruncat iar o momeală pentru fanii ei, care au reacționat imediat. Fiica lui Petre Roman a postat o fotografie cu ea și Marius Elisei pe contul ei de Instagram în care cei doi sunt îmbrățișați și arată foarte fericiți împreună. Vedeta a explicat că poza a fost făcută de fiica lor, Isabela, și că a dorit să o public fix așa.

”Poza asta a făcut-o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat-o cum a făcut-o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editată deloc dar este autentică precum iubirea cu care ea a făcut-o!”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei cu Marius Elisei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Cum au reacționat fanii la postarea Oanei Roman

Imediat cum a postat fotografia, Oana Roman a primit o mulțime de aprecieri și reacții la postare. Fanii acesteia i-au lăsat comentarii încurajatoare și se bucură că cei doi au o relație de prietenie după divorț. Mai mult, fiica lui Petre Roman a fost lăudată că îi da un exemplu pozitiv fiicei ei.

”Doamne, cât de mult își dorește acest copil să fiți împreună!/ Cred că o să vă regăsiți, se vede dorința de dragoste în ochii voștri!/ Oare de ce candoarea din sufletul unui copil nu o pot păstra adulții! E minunată poza privită prin ochi și suflet de copil!/ Copilul vă va aduce împreună mereu/ Sper să vă împăcați! Ar fii păcat să nu vă mai dați o șansă, ISA sunt sigură că o sa fie cea mai fericită cu cei doi părinți reuniți! / Chiar dacă nu veți mai fi împreună, faptul că aveți o relație civilizată și vă respectați reciproc este de admirat. Dați un exemplu frumos copilului vostru și lucrul acesta este cel mai important./ Mă bucur enorm pentru voi! Iar tu Oana ești superbă când zâmbești și se vede fericirea pe chipul tău. Să vă ajute D-zeu sa va fie bine!/ Să știți că mulți oameni dupa ce se despart se înțeleg mai bine si poate se și împacă cine știe”, sunt doar câteva din comentariile pe care Oana Roman le-a primit de la urmăritorii ei pe contul de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: