Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei divorțați, dar împreună. Ce poză a publicat vedeta. „În formulă completă”

Oana Roman și Marius Elisei divorțați, dar împreună. Ce poză a publicat vedeta. „În formulă completă”

GALERIE FOTO (2) Oana Roman și Marius Elisei, săgeți usturătoare în mediul online: „Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu. 10 ani am auzit acest discurs”

Oana Roman și Marius Elisei, despărțiți, dar împreună. Cei doi dau semne clare de împăcare. Să fie iubirea dintre cei doi atât de puternică încât povestea lor de dragoste să nu aibă un sfârșit? Rămâne de văzut.

Ce fotografie a publicat Oana Roman

Recent, Oana Roman a publicat pe rețelele sociale o fotografie alături de Marius Elisei și fetița lor Isabela, lăsând loc urmăritorilor să interpreteze o împăcare între cei doi foști amorezi. Din ultimele noutăți apărute în presă, Marius Elisei încercă din răsputeri să o recucerească pe fosta sa soție pentru a forma din nou o familie fericită.

Ieri am fost în formula completa la evenimentul de la Herăstrău. Isa a fost foarte fericita sa ne aiba împreună lângă ea, mai ales ca este locul ei preferat de joacă!@eliseimarius”, a scris Oana Roman pe rețelele sociale etichetându-l și pe fostul soț, Marius Elisei.

sursa foto: instagram

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman: „O iubesc! Îmi doresc o împăcare”

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman. În luna decembrie a anului trecut, Oana Roman anunța că divorțează de Marius Elisei, după opt ani de relație. Deși au avut numeroase probleme în căsnicie, cei doi au reușit să le rezolve. Ei bine, se pare că separarea a fost cea mai bună variantă la acea vreme, iar viața Oanei Roman schimbându-se radical. Vedeta a slăbit considerabil, având succes și pe plan profesional.

La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte. Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema.„, a mărturisit Marius Elisei în cadrul unui interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: