Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman: „O Iubesc! Îmi doresc o împăcare”

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman: „O Iubesc! Îmi doresc o împăcare”

GALERIE FOTO (3) Marius Elisei, declarație de iubire pentru Oana Roman

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman. Deși au divorțat la începutul anului, Marius Elisei și Oana Roman dau semne de împăcare. Mai mult, bărbatul a făcut o declarație șocantă. Marius încă o mai iubește pe mama fiicei sale, dorindu-și ca pe viitor, să se împace cu ea.

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman: „O iubesc! Îmi doresc o împăcare”

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman. În luna decembrie a anului trecut, Oana Roman anunța că divorțează de Marius Elisei, după opt ani de relație. Deși au avut numeroase probleme în căsnicie, cei doi au reușit să le rezolve. Ei bine, se pare că separarea a fost cea mai bună variantă la acea vreme, iar viața Oanei Roman schimbându-se radical. Vedeta a slăbit considerabil, având succes și pe plan profesional.

Recent, Marius Elisei și Oana Roman au mers împreună cu fiica lor la munte, iar de atunci, bărbatul îi trimite flori fostei soții. Într-un interviu pentru Antena Stars, Marius Elisei a făcut o declarație surprinzătoare la adresa Oanei Roman. „La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani.Pot să spun că da (n.r. – dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a declarat Marius Elisei.

Bărbatul speră ca și Oana Roman să își dorească împăcarea la fel de mult ca el. Mai mult, Marius și-a amintit că cei doi încă sunt cununați în fața lui Dumnezeu. „Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți.”, a continuat Marius Elisei.

Marius Elisei își dorește o împăcare cu Oana Roman

Se spune că este bine să lași timpul să rezolve probleme. Ei bine, se pare că în cazul celor doi, timpul a fost un remediu foarte bun pentru relația lor. În ultima perioadă au fost foarte apropiați, motiv pentru care s-a zvonit că s-au împăcat.

Marius Elisei a clarificat situația și nu exclude o posibilă împăcare cu Oana Roman. „Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r. – o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. – împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a mai spus acesta. Cei doi s-au căsătorit religios în iunie 2014, iar în 15 februarie 2021 au divorțat oficial de comun acord la notar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: