Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Oana Roman despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei! Vedeta a făcut declarații noi: ”Se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut”

Ce spune Oana Roman despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei! Vedeta a făcut declarații noi: ”Se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut”

GALERIE FOTO (2) Oana Roman si Marius Elisei

Deși s-au despărțit, Oana Roman și Marius Elisei au încă o relație foarte bună, asta pentru că vor ca fiica lor Isabela să nu simtă separarea dintre ei. Acum, fiica lui Petre Roman a făcut noi declarații despre situația în care se află ei. 

Ce spune Oana Roman despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio după șase ani de releție. Imediat după ce au semnat actele de divorț, cei doi au anunțat că s-au separat oficial și că este o decizie bună pentru amândoi. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, acum, cei doi se pare că au o relație foarte bună.

În urmă cu ceva timp, cei doi au fost în vacanță împreună pentru fiica lor Isabela, la Poiana Brașov. Cei trei au petrecut momente frumoase împreună și au reuşit să îi reapropie. Acum, Oana Roman este foarte fericită pentru că relaţia cu Marius Elisei este din ce în ce mai bună, ba mai mult, bărbatul a început din nou să îi trimită diferite atenţii exact cum se întâmpla la începutul relaţiei lor.

”A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo. Am auzit și eu că e destul de scump, dar el a plătit camera”, a spus Oana Roman la un post de televiziune.

De asemenea, Oana Roman a explicat faptul că Marius Elisei îi trimite flori, mai ceva ca atunci când s-au cunoscut.

“Marius e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut. Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică. Pentru Isa e foarte bun lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi. Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site-ul cu haine din nou. Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. Nu știu ce să zic. Deocamdată, vedem. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine”, a mărturisit vedeta.

Care este părerea lui Mariu Elisei despre o nouă relație

După ce s-a aflat că ar avea o relație cu o altă femeie, Marius Elise a răbufnit! În cadul unui interviu recent, fostul soţ al Oanei Roman a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre viaţa sa sentimentală. Astfel, bărbatul a explicat că este singur în acest moment şi nu ar fi avut cu cine să facă un copil.

”Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: