Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman și Marius Elisei, împreună în vacanță. Cei doi au plecat cu fetița lor la munte

Oana Roman și Marius Elisei, împreună în vacanță. Cei doi au plecat cu fetița lor la munte

GALERIE FOTO (3) Oana Roman și Marius Elisei, împreună în vacanță.

Oana Roman și Marius Elisei, împreună în vacanță. Cei doi încearcă tot posibilul pentru a-și face fiica fericită. Marius Elisei și Oana Roman au plecat vineri la munte împreună cu Izabela, iar în urma cu puțin timp, vedeta tv a postat câteva fotografii din camera de hotel, iar în ele a fost surprins și fostul soț.

Oana Roman și Marius Elisei, împreună în vacanță. Cei doi au plecat cu fetița lor la munte

Oana Roman și Marius Elisei, împreună în vacanță. Oana Roman a divorțat la sfârșitul anului 2020 de tatăl fetiței ei. Dacă în prima vacanță în Egipt a refuzat să meargă alături de fiica sa, Marius Elisei a decis chiar el să organizeze o vacanță pentru micuța Izabela, în care a mers și fosta soție. După ce ajuns la munte, Oana Roman a postat pe rețelele de socializare câteva imagini din camera de hotel în care e cazată alături de fostul ei soț și fiica lor. În timp ce le arăta camera fanilor săi, Marius Elisei se afla și el în cameră alături de fiica sa. ”Ești fericită că te-a adus tati la munte?”, a întrebat-o Oana Roman pe fiica ei în timp ce prezenta camera în care vor sta în următoarele zile.

Oana Roman in vacanta cu fostul sot si fiica lor

Marius Elisei, motivul divorțului de Oana Roman

În ultima perioadă s-a zvonit că Marius Elisei are o relație cu o altă femeie, motiv pentru care a decis să spună adevărul. Acesta a dezvăluit că nu este adevărat și că nu are nicio relație cu o altă femeie. Marius a mărturisit că nu a vrut să meargă în vacanță cu fiica și fosta lui soție, în Egipt, pentru că a fost nevoit să muncească pentru a-și plăti utilitățile și chiria. „Nu am vrut să merg în Egipt pentru că am avut alte priorități, pentru a-mi câștiga pâinea, pentru a-mi plăti chiria și alte utilități. A fost o perioadă agitată, și încă este. Cu copilul pot să mă duc oricând, oriunde. Acum nu mai sunt forțat să zic, bă suntem împreună, trebuie să mergem împreună’, a declarat Marius Elisei.

Marius Elisei a vorbit și despre divorțul de Oana Roman, spunând și care este motivul care a dus la despărțire. Acesta a dezvăluit că iubirea dintre el și vedeta tv ajunsese să se stingă. Mai mult, bărbatul a spus că a făcut-o pe Oana să nu îl mai aprecieze ca înainte.

Marius si Oana, impreuna cu fiica lor

Fostul soț al Oanei Roman a afirmat că, dacă nu era un copil la mijloc, cel mai probabil nu mai păstrau legătura deloc. „Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc’, a mai adăugat Marius Elisei. Oana Roman și Marius Elisei au divorțat după 8 ani de relație, având și o fiică împreună. De-a lungul timpului, cei doi s-au certat și s-au despărțit, dar se împăcau ulterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: