Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei nu se simte bine după divorțul de Oana Roman: ”Am făcut câteva greșeli”

Marius Elisei nu se simte bine după divorțul de Oana Roman: ”Am făcut câteva greșeli”

Oana Roman și Marius Elisei

Divorțul de Oana Roman pare că nu i-a făcut bine lui Marius Elisei. Acesta recunoaște că nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții lui și speră ca totul să revină la normal.

Marius Elisei nu se simte bine după divorțul de Oana Roman: ”Am făcut câteva greșeli”

Marius Elisei spune că se confruntă cu o stare depresivă după ce a divorțat de Oana Roman. Speră ca soarele să reapară pe strada lui și totul să revină la normal. Marius Elisei mai spune că a făcut unele greșeli și de aceea ar fi ajuns în starea în care se află.

”Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va strălucii dimineaț, iar pe timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde 1 an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca, am făcut câteva greșeli, viața merge înainte.”, a spus Marius Elisei pe Instagram.

Marius Elisei și Oana Roman au fost căsătoriți șapte ani

Șapte ani au stat împreună Marius Elisei și Oana Roman. Din căsnicia lor a rezultat Izabela, fetița lor. Nu se cunoaște adevăratul motiv al divorțului, iar cei doi au preferat să-și spună Adio! pe cale amiabilă, la notar,  la începutul lunii februarie.De dragul fiicei lor au decus să rămână prieteni, iar ambii au custodie comună asupra copilului. În cadrul unui interviu, Oana Roman a spus că nu știe dacă îi este dor de fostul ei soț.

„Nu știu dacă îmi este dor de el, dar îmi este dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea. Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că, dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună, el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu se mai poate”, a explicat Oana Roman.

După ce au divorțat la notar, Oana Roman și Marius Elisei au confirmat vestea și fanilor lor, pe Instagram.

”Practic acum a fost doar o semnătură, o formalitate care trebuia făcută. Eu nu am vrut să dau detalii despre divorț, să vina lumea să stea cu microfoanele pe la uși. Eu am hotărât să facem filmulețul. Eu mi-am dorit să fim un exemplu. La început a fost cu ceartă, scandal, a fost nasol. Am avut multe discuții ca să ajungem în punctul acesta. Dar am demostrat că se poate. Eu am dat o lecție de comunicare, să arăți că poți să divorțezi și fără scandal, fără certuri cu paparazzi după tine, făcând circ (…) Nu a existat nici un partaj, doar despre custodia copilului s-a discutat, care e comună. Isabela e liberă să-și aleagă când stă cu mine sau cu el. Nu s-a pus problema câți bani dau eu sau cât dă el. Nu vreau să intru în astfel de amănunte”, a transmis Oana Roman.

Marius Elisei rupe tăcerea după divorț! Cine a decis, de fapt, să divorțeze: „Am ajuns să ne certăm de la orice lucru mărunt” - WOWBiz

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: