Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, adevărul despre împăcarea cu Marius Elisei. Cei doi și-au petrecut Paștele împreună

Oana Roman, adevărul despre împăcarea cu Marius Elisei. Cei doi și-au petrecut Paștele împreună

GALERIE FOTO (2) Oana Roman, adevărul despre împăcarea cu Marius Elisei.

Oana Roman, adevărul despre împăcarea cu Marius Elisei. În urmă cu câteva săptămâni a plecat în vacanță în Egipt împreună cu fiica sa, încercând să-l convingă și pe fostul soț să meargă alături de ele, dar în zadar. De Paște, Oana Roman a reușit să-l înduplece pe Marius să își petreacă această sărbătoare la Curpen, în Gorj, alături de ea și fiica lor. Care este, de fapt, relația celor doi?

Oana Roman, adevărul despre împăcarea cu Marius Elisei. Cei doi și-au petrecut Paștele împreună

Oana Roman, adevărul despre împăcarea cu Marius Elisei. La sfârșitul anului trecut, Oana Romana anunța pe rețelele de socializare că a decis împreună cu Marius Elisei să pună capăt căsniciei lor. De-a lungul timpului, cei doi au avut parte de momente tensionate, dar mereu le-au rezolvat și s-au împăcat. Ei bine, de această dată Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, chiar dacă au o fiică împreună. În urmă cu câteva săptămâni, fiica lui Petre Roman a mers în vacanță în Egip împreună cu fiica sa, cu toate că l-a întrebat și pe fostul soț dacă vrea să li se alăture. Marius a refuzat, susținând că are de rezolvat câteva treburi.

De Paște însă, bărbatul a accesptat să petreacă alături de Isabela și Oana Romana. Cei trei au mers în vacanță la Curpen, în Gorj. Acest lucru i-au făcut pe internauți să creadă că cei doi s-ar fi împăcat și să fie din nou o familie. Întoarsă din vacanță, Oana Romana a dezmințit imediat o posibilă împăcare cu fostul soț precizând că Marius le-a însoțit din dorința fiicei sale. ”Nu m-am împăcat cu Marius, dacă vă referiţi la o relaţie. Ne vedem, am fost în vacanţă de Paşte pentru că aşa şi-a dorit Isa. Dar altfel nu, este încă disponibil domnişoarelor! Trecutul este trecut şi va rămâne acolo”, a declarat Oana Roman într-un Instastory.

Oana Roman in vacanta, in Gorj

Motivul divorțului dintre Oana Roman și Marius Elisei

După ce s-a zvonit că Marius Elisei nu ar fi acceptat să meargă în Egip cu Isabela și Oana pentru că ar avea o nouă relație, bărbatul a ieșit în față și a spus adevărul. Acesta a dezvăluit și motivele pentru care el și Oana Roman au decis să meargă pe drumuri diferite. „Nu am vrut să merg în Egipt pentru că am avut alte priorități, pentru a-mi câștiga pâinea, pentru a-mi plăti chiria și alte utilități. A fost o perioadă agitată, și încă este. Cu copilul pot să mă duc oricând, oriunde. Acum nu mai sunt forțat să zic, bă suntem împreună, trebuie să mergem împreună‘, a declarat Marius Elisei. Referitor la o nouă relație, Marius Elisei a spus că nu este adevărat și că încearcă să păstreze o relație de prietenie cu fosta soție pentru a-și vizita fiica mai des.

Marius a declarat că iubirea dintre ea și Oana ajunsese să se stingă, iar dacă nu exista Isabela, era posibil ca cei doi să nu mai păstreze legătura deloc. „Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc’, a mai adăugat Marius Elisei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: