Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a răsfățat Oana Roman de Paști. Ce preparate tradiționale a mâncat

Cum s-a răsfățat Oana Roman de Paști. Ce preparate tradiționale a mâncat

Oana Roman a petrecut Paștele în familie, la fel ca alte multe vedete. Oana Roman s-a abătut și de la dieta în această perioadă și a arătat fanilor cu ce bucate tradiționale s-a delectat.

Cum s-a răsfățat Oana Roman de Paști. Ce preparate tradiționale a mâncat

Oana Roman a postat pe Instagram o fotografie în care se vede că petrece Paștele alături de cei dragi, dar și cu ce bucate tradiționale se delectează. Printre acestea se află inclusiv ouăle roșii.

Oana Roman, jignită de o femeie înainte de Paști

După ce a vopsit ouăle pentru Paști, Oana Roman i-a întrebat pe fani cu ce ar putea să-și îndepărteze vopseaua. Prinre sfaturi, a primit și jigniri de la o femeie.

”Ce fac eu să scot vopseaua de la ouă de pe mâini, în afară de dat cu oțet? Nu mă dau cu oteț, că nu-mi place cum miroase. Am dat cu săpun. Nu a ieșit cu nimic. Apropo de un comentariu primit pe care mi l-a scris o nefericită, sărăcuța de ea și care mi-a zis: ‘Băi, mincinoasă ordinară care ești, ai vopsit tu o ouă azi cum m-am întâlnit eu azi cu Petre Roman în oraș, nesimțito, mincinoaso ce ești. Tu nu vopsești ouă și ne păcălești’. Îți dai seama cât de nefericiți sunt unii oameni și ce preocupări au ei în zi de sărbătoare când oamenii se presupune că ar trebui să fie mai buni. Stau și mă înjură că mint și nu am vopsit ouă”, a spus Oana Roman pe un InstaStory.

Oana Roman, amintire neplăcută de 1 Mai

De 1 Mai, Oana Roman și-a amintit de o întâmplare nefericită. În urmă cu șapte ani, a fost la un pas de moarte. La două luni după ce a născut-o pe Isabela, vedeta s-a ales cu complicații în zona abdomenului, în urma operației de cezariană. Ea îl acuză pe medicul care a ajutat-o să nască că nu s-a ocupat corespunzător de operația și așa a fost la un pas de moarte.

oana roman si fiica ei langa o fantana

”Din 2014, ziua de 1 mai are pentru mine o semnificație aparte. Este ziua în care m-am nascut a 2 a oară.. pe 1 Mai 2014 , Isa avea 2 luni jumate și în loc să fiu cu ea acasă, eu ma pregăteam să intru intr-o operație extrem de dificilă care avea să dureze peste 8 ore. O operație care mi-a salvat viața. Eram in pragul de muri din cauza unor complicații post cezariana, netratate la timp și corespunzător de doctorul care efectuase cezariana.”, a spus Oana Roman pe pagina sa de socializare.

Etichete: