Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine va sărbători Oana Roman Sărbătorile Pascale! ”Am norocul că…”

Cu cine va sărbători Oana Roman Sărbătorile Pascale! ”Am norocul că…”

Oana Roman a făcut primele declarații despre cum își va petrece sărbătorile de Paște. Deși vremea rea i-a stricat planurile, vedeta are un plan de rezervă. 

Cu cine va sărbători Oana Roman Sărbătorile Pascale

Oana Roman a povestit la un post de televiziune cum va petrece Sărbătorile Pascale anul acesta și cine îi va fi alături, dar și cum se simte mama ei după ce a fost adusă acasă. Fiica lui Petre Romna a fost extrem de ocupată în Săptmâna Mare, însă, speră ea, rezultatul va fi unul pe măsură.

Sărbătorile Pascale se apropie și în casa Oanei Roman, iar vedeta face tot posibilul pentru ca totul să iasă perfect pentru ea și pentru fetița sa, așa cum și-a dorit. Vedeta a subliniat faptul că încă nu știe dacă va rămâne în București de Paște sau nu, încă nu a organizat nimic, însă cert este că va merge la mama ei pentru a petrece câteva clipe de neuitat împreună.

Din fericire, mama ei se simte acum mult mai bine și este în stare să stea singură și o zi întreagă în casă, citind sau ocupându-și timpul cu tot felul de activități care o fac să treacă mai ușor peste perioada neprielnică în care se află. Mai mult, vedeta a mărturisit că, deși toată lumea din jurul ei se așteaptă ca ea să fie foarte odihnită, deoarece tocmai s-a întors din vacanță, în ultimele două săptămâni a muncit minim 12 ore pe zi și că de abia așteaptă Paștele pentru a se relaxa.

De asemenea, Oana Roman a firmat că ea și fostul ei soț, Marius Elise, se vor întâlni cel puțin duminică, de Paște, pentru fiica lor, Isa, însă deocamdată nu au stabilit dacă se vor vedea și sâmbătă sau luni, a doua zi de Paște, deoarece Marius Elisei a muncit foarte mult zilele trecute și nu a avut timp să stea prea mult la discuții.

Cum se simte mama Oanei Roman

Oana Roman a recunoscut că vor fi anumite schimbări anul acesta de Paște, deoarece ea nu mai este împreună cu Marius Elisei, dar a spus că se simte extrem de norocoasă, deoarece are o familie care o iubește și o susține necondiționat.

”Anul trecut eram în izolare. Nu știu ce să zic, noi oricum o să ne vedem, dacă nu sâmbătă, cu siguranță duminică. Eu am norocul că mai am o familie și nu mă simt așa singură”, a povestit Oana Roman.

De asemenea, fiica ei și a lui Marius Elisei s-a pregătit temeinic de Paște. Isa știe deja ce vrea să îi aducă Iepurașul și așteaptă cu nerăbdare o păpușă, deși mama ei este sigură că deține deja mult mai multe păpuși decât ar fi fost necesar.

Mama Oanei Roman va trebui să se întoarcă periodic în centrul unde se tratează, însă deocamdată nu știe când va merge din nou. După un set amănunțit de analize, doctorii urmează să decidă la ce perioadă va trebui să meargă Mioara Roman la tratament.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: