Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman dă din casă. Ce i s-a întâmplat lui Pepe după ce a divorțat de Raluca: ”Stăteam cu el la masă și…”

Oana Roman dă din casă. Ce i s-a întâmplat lui Pepe după ce a divorțat de Raluca: ”Stăteam cu el la masă și…”

Ce studii are, de fapt, Oana Roman! Vedeta plănuiește să plece din țară

Oana Roman este bună prietenă cu Pepe și a făcut dezvăluiri despre cum s-a simțit artistul, în urma divorțului de Raluca Pastramă. Oana Roman spune că Pepe nu era deloc bine.

Oana Roman dă din casă. Ce i s-a întâmplat lui Pepe după ce a divorțat de Raluca: ”Stăteam cu el la masă și…”

Pepe a fost afectat de divorțul de Raluca Pastramă. Cel puțin, asta dă de înțeles buna prietenă a artistului, Oana Roman. Invitată în emisiunea online a acestuia, vedeta a relatat momentul în care l-a simțit și văzut pe Pepe bulversat de ceea ce i se întâmplase.

„Dau din casă acum. El a avut Mc Hammer (n.r. personajul de la Te cunosc de undeva) în iarnă, atunci când a avut o situație foarte grea. El atunci era… nu era. Nu era ok. El nu era ok. Stăteam cu el la masă, cu copiii și stătea în capul mesei, își punea căștile și spunea: Mă scuzați un pic, dar brusc așa, le punea. Își punea alea și repeta singur două, trei ore (…) El nu era deloc ok în momentul ăla. Nu era ok. Avea în cap… Noi am fost la tribunal, a fost nasol”, a mărturisit Oana Roman în emisiunea online a lui Pepe, BarOnline.

Pepe și Raluca vor face Paștele împreună

De dragul fetițelor lor, Rosa și Maria, Pepe și Raluca au decis să facă Paștele împreună, deși au divorțat. Nu se știe unde se vor aduna cu toții, acasă la Pepe sau acasă la Raluca.

”Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a spus Pepe. 

”Va fi după cum va dori Pepe!”, a comentat și Raluca Pascu pentru playtech.ro.

Pepe și Raluca au fost căsătoriți opt ani

Pepe și Raluca Pastramă au stat opt ani împreună. Nu se știe cu exactitate cauza divorțului, anunțat de artist, anul trecut în luna noiembrie. Sunt speculații potrivit cărora Pepe a fost de mai multe ori infidel. În luna februarie, Pepe și Raluca au încheiat divorțul la notar. Cea care a decis ruptura căsniciei a fost chiar Raluca, sunt spusele cântărețului.

”Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca”, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: