Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Raluca Pastramă au divorțat. Cu cine vor rămâne fetițele, de acum încolo

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat. Cu cine vor rămâne fetițele, de acum încolo

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat. Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlniti ieri pentru ultima oară în calitate de soț și soție. Cei doi au mers la notar unde au semnat actele de divorț, iar acum lumea se întreabă la cine vor rămâne cele două fetițe pe care le au împreună.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat. Cu cine vor rămâne fetițele, de acum încolo

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat. Se pare că nu mai există nicio cale de împăcare între Pepe și Raluca Pastramă. Cei doi s-au întâlnit luni, în fața notarului pentru a semna actele de divorț. Așadar, Pepe și Raluca Pastramă sunt acum două persoane libere. Când a reunoscut că se despart, artistul a declarat că el și fosta soție vor avea o relație de prietenie, de dragul celor două fiice, Rosa și Maria. Așadar, după ce au divorțat, toată lumea se întreabă cu cine vor rămâne cele două fete.

Conform informațiilor din presă, Pepe și Raluca vor avea custodie comună, iar Maria și Rosa vor continua să locuiască în casa mamei lor, în timp ce Pepe s-a mutat singur. „Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos. Trebuie să avem o relație frumoasă de dragul copiilor. Chiar am reușit asta. Vorbesc zilnic cu Raluca”, a explicat Pepe, în emisiunea „La Măruță”.

Pepe s-a mutat singur!

După ce s-a despărțit de soția sa după 8 ani de căsnicie, Pepe s-a mutat singur. Acest lucru nu ar fi o problemă pentru el, deoarece este învățat să se descurce singur având în vedere că a plecat de acasă de 15 ani. ”Întotdeauna m-am descurcat singur, pentru că eu m-am mutat de la părinţi de la vârsta de 15 ani. Am locuit singur, cu chirie, aşadar am învăţat să şi spăl, să şi calc, fac şi curățenie. În momentul de faţă, firesc, există cineva, o doamnă care are grijă de toate astea, şi a existat întotdeauna în ultimii 15-20 de ani cineva care s-a ocupat de gospodărie, pentru că nu am timp.În casa mea găseşti ce se găseşte într-o casă normală. Eu sunt cel care găteşte, am grijă să fie curăţenie şi ordine în fiecare zi; chiar dacă de două ori pe săptămână am pe cineva la curăţenie generală, în viața de zi cu zi sunt extrem de ordonat şi ştiu tot rostul casei, de la A la Z”, a mai spus Pepe.

După ce a divorțat de artist, Raluca Pastramă a decis să clarifice situația. Potrivit acesteia, această decizie nu a fost una ușoară, dar vor încerca amândoi să-și crească fetițele cât mai bine. Totodată, aceasta a precizat că fiicele sale vor putea alege cât timp să stea la fiecare, fără să existe probleme.”Sunt fericite şi la mine, sunt fericite şi la el, ne înţelegem bine, asta e tot ce contează. Până la urmă dacă fac să fie totul bine, şi eu, şi el, facem pentru copiii noştri că sunt mai presus de orice discuţii şi de orice bani, şi de orice averi. Sunt copiii mei.”, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: