Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă, despre custodia fetițelor. „Eu îmi tai mâinile și picioarele, copiii nu-i dau!

Raluca Pastramă, despre custodia fetițelor. „Eu îmi tai mâinile și picioarele, copiii nu-i dau!

Raluca Pastramă, despre custodia fetițelor

Raluca Pastramă, despre custodia fetițelor. Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit luni, 8 februarie, la notar pentru a semna actele de divorț. Se pare că între cei doi nu mai există cale de împăcare! La ieșirea de la notar, Raluca nu a oferit nicio informație, dar ulterior, aceasra a dat primul interviu după divorț. Cu cine rămân fetele sale?

Raluca Pastramă, despre custodia fetițelor. „Eu îmi tai mâinile și picioarele, copiii nu-i dau!

Raluca Pastramă, despre custodia fetițelor. Pepe și Raluca s-au întâlnit pentru ultima oară, luni, în calitate de soț și soție. Cei doi au mers la notar pentru a semna actele de divorț. Raluca Pastramă a fost însoțită de fratele său, iar Pepe de nepotul său. După ce a ieșit de la notar, Raluca a refuzat să le răspundă reporterilor la întrebări, dar ulterior a fost de acord să ofere primul interviu după divorț. Așadar, fosta soție a lui Pepe a vorbit pentru Antena Stars despre despărțirea de artist. Bruneta a declarat că despărțirea de Pepe nu a făcut-o fericită, dar a făcut tot efortul pentru a fi puternică. „Îţi dai seama că bucuroasă nu pot să fiu că nici un om nu pleacă la drum şi nu se căsătoreşte ca să se despartă mai ales cu doi copii la mijloc. Asta a fost să fie. Dumnezeu ne-a ajutat, ne aşează viaţa cum ştie El mai bine şi mergem înainte pentru copiii noştri.”, a declarat Raluca Pastramă.

De asemenea, Raluca Pastramă a declarat că fetițele sale sunt pe primul loc. Potrivit acesteia, Rosa și Maria au acceptat situația, iar relația dintre ea și Pepe este una bună. „În primă fază, când ne-am despărţit, normal că au avut întrebări şi nu ştiau ce se întâmplă, nu au înţeles foarte bine. Sunt, totuşi, destul de micuţe, dar am stat, le-am explicat cu bine, au înţeles uşor, uşor. Au acceptat situaţia că nu au avut ce să facă, apoi când a fost scandalul au fost puţin debusolate pentru că au fost implicate şi ele că nu s-a putut altfel, dar acum sunt extrem de bine. Sunt foarte bine, chiar au înţeles foarte, foarte bine situaţia. Sunt fericite şi la mine, sunt fericite şi la el, ne înţelegem bine, asta e tot ce contează. Până la urmă dacă fac să fie totul bine, şi eu, şi el, facem pentru copiii noştri că sunt mai presus de orice discuţii şi de orice bani, şi de orice averi. Sunt copiii mei.”, a mai spus ea.

La cine vor rămâne fetițele?

După ce a divorțat de Pepe, Raluca a declarat că cei doi vor avea custodie comună, iar fetițele vor decide unde vor să stea mai mult. „Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate – jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală.”, a explicat fosta soție a lui Pepe. Referitor la zvonurile din presă, confirm cărora și-ar fi părăsit copii, Raluca a spus că nu este adevărat. „Multe aberații. Asta cum că mi-am dat eu copiii. Păi, eu îmi dau mâinile şi copiii nu mi-i dau. Niciodată în viaţă asta, să audă toată presa din România şi toată lumea să audă treaba asta, că eu îmi tai mâinile şi picioarele şi copiii mei niciodată nu-i dau”, a subliniat ea.

În urmă cu câteva luni, Pepe a anunțat pe canalul său de Youtube că a decis să se despartă de mama fetițelor sale, după opt ani de căsătorie. Așadar, după multe conflicte, în care și-au aruncat cuvinte grele, Pepe și Raluca au ajuns la un acord, să se înțeleaga bine de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: