Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la notar pentru a divorța! Cum s-a îmbrăcat fosta soție a artistului

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la notar pentru a divorța! Cum s-a îmbrăcat fosta soție a artistului

GALERIE FOTO (5) Pepe și Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la notar pentru a divorța! După opt ani de relație, Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit luni, 8 februarie, la notar pentru a semna actele de divorț. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, chiar dacă au două fetițe împreună. Raluca a fost însoțită de un bărbat, pentru a-i fi alături în astfel de momente. Despre cine este vorba?

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la notar pentru a divorța! Cum s-a îmbrăcat fosta soție a artistului

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la notar pentru a divorța! Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit luni, 8 februarie la notar, pentru a semna actele de divorț. După o căsnicie de opt ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, deși au doi copii împreună. Se pare că nu mai este cale de întoarcere pentru relație celor doi. Deși este un eveniment nu tocmai plăcut, Raluca Pastramă a ales să poarte o ținută simplă. Potrivit Spynews.ro, fosta soție a lui Pepe s-a prezentat la notar îmbrăcată într-o pereche de blugi, bocanci de culoare neagră, dar și o haină de blană, de culoare albastră. A ales să-și lase părul desfăcut, alegând și o mască de protecție neagră.

În această zi, a fost alături de ea fratele său, Bombo Pastramă, care era îmbrăcat la fel de elegant, dar fără mască de protecție. De cealaltă parte, Pepe a ales o ținută neagră. Geaca, blugii și masca erau toate de culoare neagră. De asemenea, nici artistul nu a venit singur, ci însoțit de nepotul său. Așadar, Pepe și Raluca s-au întâlnit astăzi pentru ultima oară în calitate de soț și soție, după ce în urmă cu aproape trei luni au decis să se despartă. Cu toate astea, singura legătură pe care o vor avea toată viața sunt cele două fetițe, Rosa și Maria. Pentru a vedea momentul în care cei doi s-au prezentat la notar, intră AICI.  În urma divorțului, Raluca Pastramă a rămas cu grădinița pe care a construit-o împreună cu Pepe, în valoare de 380.000 de euro, dar și alte bunuri și bijuterii în valoare de 100.000 de euro.

Ce relație au acum Pepe și Raluca Pastramă

Pepe a șocat pe toată lumea când a anunțat pe canalul său de Youtube că se desparte de soția sa, Raluca Pastramă. Deși toată lumea credea că relația celor doi este una foarte bună, se pare că lucrurile nu au fost atât de roz. Potrivit artistului, cea care a decis să facă acest pas a fost Raluca. După o perioadă în care cei doi și-au aruncat vorbe grele, Pepe și Raluca au decis să aibă o relație decentă de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Mai mult, artistul a declarat că vorbește zilnic cu fosta sa soție, dar că nu se vor mai împăca niciodată. „S-au limpezit apele. Suntem pe calea cea mai corectă. Noi nu suntem certați, vorbim zilnic, dar ca și cuplu nu ne vom împăca sub nicio formă. Nu facem tămbălău. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie”, a declarat Pepe.

Mai mult, Pepe a declarat într-o emisiune că există posibilitate ca unul dintre ei să apară la brațul unei alte persoane, iar acest lucru nu ar trebui să șocheze pe nimeni, pentru că sunt doi oameni liberi. „Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal. Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât”, a  declarat solistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: