Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Raluca Pastramă au stabilit data divorțului! Cu ce bunuri vor rămâne fiecare în parte

Pepe și Raluca Pastramă au stabilit data divorțului! Cu ce bunuri vor rămâne fiecare în parte

Pepe și Raluca Pastramă au stabilit data divorțului!

Pepe și Raluca Pastramă au stabilit data divorțului! Se pare că nu mai există cale de întoarce pentru Raluca Pastramă și Pepe. Cei doi au stabilit data divorțului, ceea ce înseamnă că nu mai există nicio șansă de împăcare.

Pepe și Raluca Pastramă au stabilit data divorțului! Cu ce bunuri vor rămâne fiecare în parte

Pepe și Raluca Pastramă au stabilit data divorțului! Cu toate că apropiații, prietenii și rudele Ralucăi și a lui Pepe sperau ca cei doi să se îmăpace, se pare că aceștia sunt mai hotărâți ca niciodată. Conform Antena Stars, Pepe și Raluca au stabilit deja data divorțului, semn că nu mai există nicio cale de împăcare. Astfel, artistul se va întâlni cu Raluca peste două săptămâni la notar, acolo unde se va pronunța divorțul. Ei bine, Pepe și Raluca se pare că au ajuns la o înțelegere, pentru ca divorțul să aibă loc la notar. Totodată, cei doi trebuie să ia o decizie în ceea ce le privește pe fiicel lor, Rosa și Maria, dar și cu privire la bunurile pe care le-au avut împreună în cei opt ani de căsnicie.

Pentru moment, Pepe rămâne cu vila de lux de 400.000 euro pe care o are în zona Pipera, două mașini, și cu afacerea din centrul Capitalei. În ceea ce o privește pe Raluca, bruneta va rămâne cu grădinița în valoare de 380.000 euro, o mașină, dar și cu bunuri și bijuterii în valoare de 100.000 euro.

Pepe și Raluca divorțează după 8 ani de căsnicie

Raluca Pastramă și Pepe au decis să divorțeze după opt ani de căsnicie, spre surprinderea tuturor. În urmă cu trei luni, artistul șoca pe toată lumea când a anunțat pe canalul său de Youtube că divorțează de Raluca. Pepe le-a transmis celor din mediul online că decizia pe care a luat-o el și soția sa este una asumată. Astfel, după un întreg scandal, Pepe și Raluca au decis să aibă o relație de amiciție, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. ”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul.”, a spus Pepe.

În 2012, Pepe spunea Da pentru a doua oară în viața sa, acesta fiind în trecut căsătorit cu Oana Zăvoranu. La nuntă celor doi au participat 300 de invitați, în frunte cu nașii Cătălin și Andra Măruță. ″Probabil ca este cea mai fericita zi din viata mea, dar cea mai fericita va fi cand imi voi tine in brate copilasul. Sper sa se distreze toata lumea si noi sa avem o viata linistita, fericita, plina de dragoste’, spunea Pepe la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: