Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Speră Raluca Pastramă la o împăcare cu Pepe? Cum s-a dat de gol

FOTO Speră Raluca Pastramă la o împăcare cu Pepe? Cum s-a dat de gol

Cu ce bunuri a rămas Raluca Pastramă după divorțul de Pepe! Ce mașină conduce acum fost soție a cântărețului

Speră Raluca Pastramă la o împăcare cu Pepe? Sunt aproape trei luni de când Pepe și Raluca Pastramă au luat calea divorțului, după un mariaj de opt ani. Sunt zvonuri legate acum de o împăcare, pe care Raluca și-ar dori-o. Cel puțin, asta dă de înțeles prin postările de pe rețelele de socializare.

Speră Raluca Pastramă la o împăcare cu Pepe? Cum s-a dat de gol

Speră Raluca Pastramă la o împăcare cu Pepe? Anul 2020 a fost marcat de multe divorțuri, printre care și cel al lui Pepe de Raluca Pastramă. Cei doi păreau că se înțeleg foarte bine, însă, în luna noiembrie, artistul a făcut anunțul ruperii căsniciei, care a zguduit lumea showbiz-ului. S-au iscat multe controverse pe seama acestui subiect, iar Raluca Pastramă l-a acuzat de violență pe cântăreț, la un moment dat. Apele tulburi s-au mai limpezit, însă, și acum, bruneta dă de înțeles că vrea o împăcare, potrivit cancan.ro. Ce a postat pe Instagram?

Într-un Instastory, fosta soție a lui Pepe a postat o fotografie cu o carte de rugăciuni, „Rugăciuni către îngeri. Să folosim ajutorul cerurilor pentru a crea miracole”. Oare la ce miracol speră Raluca Pastramă, având în vedere situația cu care se confruntă?

Ce spune Pepe despre o împăcare cu Raluca Pastramă

Pepe a dat de înțeles, în cadrul unei emisiuni TV, că nu ar mai exista șanse de împăcare între el și Raluca Pastramă. Momentan, ei mai interacționează de dragul fetițelor lor, Rosa și Maria.

„Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe, într-o emisiune TV.

Tatăl Ralucăi Pastramă, afectat de divorțul fiicei

Ion Pastramă ar fi foarte afectat de divorțul fiicei sale de Pepe. El a împins-o spre împăcare.

”Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!” , a dezvăluit un apropiat pentru Impact.ro, despre spusele lui Ion Pastramă.

Raluca Pastramă nu ar mai vrea ca tatăl ei să fie implicat în acest subiect al divorțului. ”Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine- poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a fost replica Ralucăi Pastramă, tot pentru aceeași sursă.

Și totuși, chiar dacă nu-și mai dorește ca tatăl ei să fie implicat, apropiații familiei Pastramă au mai precizat tot pentru impact.ro, că Raluca ar asculta de sfaturile lui Ion Pastramă.

”Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl, care a ţinut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele” au mai dezvăluit apropiații familiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: