Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce bunuri a rămas Raluca Pastramă după divorțul de Pepe! Ce mașină conduce acum fost soție a cântărețului

Cu ce bunuri a rămas Raluca Pastramă după divorțul de Pepe! Ce mașină conduce acum fost soție a cântărețului

Cu ce bunuri a rămas Raluca Pastramă după divorțul de Pepe! Ce mașină conduce acum fost soție a cântărețului

Nu mai există cale de împăcare pentru Pepe și Raluca Pastramă, astfel că cei doi vor divorța oficial în fața notarului. Cu ce bunuri a rămas Raluca în urma partajului? 

Cu ce bunuri a rămas Raluca Pastramă după divorț

Anul 2020 a fost un an al despărțirilor din showbiz. Multe dintre cuplurile care păreau cele mai stabile și-au spus adio, unele s-au terminat cu scandalari, altele discret. Și în cazul Ralucăi și al lui Pepe, relația lor nu a putut continua și au ajuns după 8 ani de mariaj să divorțeze în fața notarului.

Cu ce bunuri a rămas Raluca Pastramă după divorțul de Pepe! După ce au anunțat că divorțează tot showbiz-ul a fost șocat de decizia pe care au luat-o cei doi. Acum, la un pas de a terminat definitiv relația, oamenii se întreabă cu ce bunuri a rămas fiecare dintre cei doi și mai ales la cine vor rămâne cele două fetițe pe care le au împreună.

Pepe și Raluca sunt la un pas de a ajunge în fața notarului unde vor încheia acest divorț pe cale amiabilă, chiar dacă în ultima perioadă au fost într-un scandal uriaș. După ce Raluca Pastramă a mărturisit că Pepe ar fi agresat-o și a cerut un ordin de protecție împotriva lui, iată că acum au căzut la pace pentru a-și împărți averea pe care au construit-o în cei 8 ani de căsnicie.

Prin urmare, Pepe rămâne din căsnicia cu Raluca Pastramă cu două mașini scumpe, dar și cu vila din Pipera unde a locuit până nu cu mult timp în urmă alături de ea, care valorează aproximativ 400.000 de euro, dar și cu afacerea din Centrul Capitalei, scrie spynews.ro.

Cu ce bunuri a rămas Raluca Pastramă după divorțul de Pepe! Aceasta nu pleacă cu mâna goală din mariajul eșuat cu artistul, astfel că ea a rămas cu grădinița pe care a construit-o, în valoare de 380.000 de euro, dar și alte bunuri și bijuterii în valoare de 100.000 de euro. În urmă cu doar câteva zile, fosta soție a artistului a fost surprinsă în Capitală la volanul unei mașini la mâna a doua, una destul de ieftină, față de cele ale lui Pepe.

La cine vor rămâne fetițele

Pepe ar vrea ca domiciliul celor două fetițe să rămână la el și chiar ar fi dispus să îi ofere fostei sale soții orice vrea, mai ales o sumă importantă de bani.

Pentru că Raluca Pastramă nu are un loc de muncă stabil și o locuință a ei, Pepe consideră că ideal ar fi ca fetele să rămână la el. Mai mult, artistul s-a săturat ca fosta sa soție să-l ”joace” pe degete, așa cum ar fi făcut-o până acum și să-i dea fetele doar atunci când vrea ea. În plus, Pepe ar acuza-o pe Raluca Patramă că nu le lăsa pe fete să îi răspundă la telefon atunci când le sună.

Se teme ca viitoarea fostă soție îi va face probleme cu întâlnirile sale cu fetițele și ar vrea să evite astfel de conflicte, astfel intenționează să le ia pe fete în domiciliul lui. În schimb, în cazul în care ceea ce își dorește el se va întâmpla, Pepe are de gând să-i permită Ralucăi să le ia pe cele mici ori de câte ori va dori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: