Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Raluca au hotărât cum își împart averea! Ce se întâmplă cu fetițele lor

Pepe și Raluca au hotărât cum își împart averea! Ce se întâmplă cu fetițele lor

Pepe și Raluca Pastramă pare că au mai îngropat securea războiului, acum la început de an. Aflați în plin proces de divorț, cei doi au ajuns la o hotărâre comună în ceea ce privește averea și cele două fiice ale lor, Rosa și Maria.

Pepe și Raluca au hotărât cum își împart averea

Pepe și Raluca Pastramă au ajuns la o decizie comună în ceea ce privește averea și fetițele lor, Rosa și Maria. Potrivit Spynews, cei doi vor avea custodie comună asupra copiilor, care vor avea domiciliul la artist.

Aceeași sursă informeză că Raluca Pastramă va rămâne cu afacerea de familie, grădinița  în valoare de 380.000 de euro. Tot acesteia, îi vor rămâne genți și bijuterii scumpe, în valoare de 100.000 de euro. Însă, chiar dacă au s-au înțeles asupra acestor aspecte, mașina încă este sub semnul întrebării. Nu se știe în posesia cui va rămâne autoturismul.

Cu toate că s-au despărțit și nu mai locuiesc sub același acoperiș, Rosa și Maria au stat la ambii părinți, în ultima vreme.

”Fetele sunt și la mine și la Raluca pentru că așa e normal. Suntem amândoi părinți și nu trebuie să fie privat copilul nici de mamă, nici de tată. Deciziile se iau de comun acord. (…) Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit. Cred că și ea și-a dorit același lucru. Lăsând influențele din alte părți indiferent că e vorba despre familie, avocați, orice..Noi am stat de vorbă și am înțeles niște lucruri, Adică nu mă mai poate surprinde ceva în momentul de față. Dacă m-au surprins niște lucruri acum o perioadă de timp și am avut niște discuții nu au fost escapedele despre care s-a vorbit. Dar trecând peste toate nu mă mai poate surprinde nimic în momentul de față”, a mai declarat Pepe.

S-ar împăca Pepe cu Raluca Pastramă?

Întrebat în emisiunea „La Măruță” dacă s-ar împăca cu Raluca Pastramă, Pepe a răspuns: ”Atâta timp cât 50% din varianta de 100% nu își mai dorește, atunci nu. Din punctul meu de vedere, este cel mai bien să lăsăm lucrurile așa cum au fost dorite, eu respect dorința fiecăruia și o susțin. Cum niciodată nu credeam că o să existe un divorț, așa nu pot băga mâna în foc că va fi vreo împăcare. (…) Eu sunt un tip hotărât”, a spus Pepe.

Pepe și Raluca Pastramp au petrecut sărbătorile de iarnă tot separat. Raluca alături de familia sa, iar Pepe alături de frații și părinții săi. În luna noiembrie, Pepe a făcut anunțul divorțului de Raluca Pastramă, pe canalul său de youtube, după un mariaj de opt ani. Potrivit spuselor artistului, Raluca a luat decizia ruperii relației. De altfel, Raluca a provocat multă durere părinților ei, odată cu divorțul de cântăreț. Cel mai afectat este Ion Pastramă, iar Raluca ar discuta despre divorț mai mult cu mama sa.

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană. Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate”, au spus apropiații familiei pentru playtech.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: