Redactia.ro
Home » Monden » Ce vor face Pepe și Raluca de Crăciun! Cu cine vor petrece fetele sărbătorile

Ce vor face Pepe și Raluca de Crăciun! Cu cine vor petrece fetele sărbătorile

Ce vor face Pepe și Raluca de Crăciun! Cu cine vor petrece fetele sărbătorile

Ce vor face Pepe și Raluca de Crăciun! Cei doi nu vor ca fetele lor să simtă lipsa unui părinte de sărbători. Aceștia s-au gândit la toate și vor ca ambele tabere să fie împăcate. 

Ce vor face Pepe și Raluca de Crăciun

Pepe și Raluca Pastramă nu se gândesc la o posibilă împăcare, însă știu sigur că nu vor să-și lase fetele singure de sărbători. Cei doi au hotărât să petreacă împreună cu fetele Crăciunul acesta, însă separați.

Ce vor face Pepe și Raluca de Crăciun! Aceștia vor petrece Crăciunul alături de copiii lor, dar în zile diferite. Ambii părinți vor să-și răsfețe fetele pe care le iubesc enorm, astfel că Moş Crăciun le va vizita de două ori pe Maria şi pe Rosa Alexandra.

”Ele vor sta o zi cu Raluca, iar în altă zi vor merge în vizită la vila lui Pepe, ambii pregătindu-le un munte de cadouri sub brad”, a declarat în exclusivitate pentru impact.ro, o sursă din apropierea familiei.

Cele două fetițe, Maria și Rosa au suferit foarte mult la aflarea veștii că celebrii lor părinți au decis să pună punct poveștii de dragoste. Chiar dacă sunt în plin divorț și au câteva scandaluri la activ, Pepe și Raluca au ajuns deja la o înțelegere în privința programului de vizită al copiilor.

‘‘Fetele au fost confuze în primele zile, atunci când mama şi tatăl lor nu mai locuiau împreună. Nimeni nu ştia cum să le explice. Dar, mai apoi, părinții le-au convins ca așa e mai bine și că le vor iubi mereu. Fetele par să se fi împăcat cu situația, sunt din nou vesele. Ambii părinţi îşi idolatrizează copiii. Şi, din fericire, toţi văd că nu se ceartă pe zilele de vizită, când, unde şi cum poate veni tatăl să-şi vadă fetele. Fiindcă Maria şi Rosa Alexandra stau din prima clipă a separării cu mama lor, Pepe pare să fi realizat şi el că fetele trebuie să rămână la Raluca”, a declarat aceeași sursă.

Gelozia i-a despărțit pe Pepe și pe Raluca

La începutul lunii noiembrie anul acesta, s-a anunțat cel mai șocant divorț din showbiz. Celebrul Pepe a anunțat că el și soția lui Raluca nu mai formează un cuplu și au ajuns la concluzia că trebuie să divorțeze. Ştirea a luat prin surprindere o țară întreagă, fiindcă mariajul celor doi părea că nu cunoaşte probleme, ei fiind căsătoriți de opt ani, dar cu o istorie comună de mai bine de 10 ani.

Ce vor face Pepe și Raluca de Crăciun! Apropiații celor doi au mărturisit că neînțelegerile au pornit în principal din cauza geloziei. Atât Pepe cât și Raluca au fost orgolioși și au lăsat sentimentele să le întunece judecată. Prietenii lor speră ca perioada de Crăciun să nu fie doar una de răsfăţ pentru copii, în care fetele să fie copleșite cu daruri, ci şi una de regândire a situaţiei în care au ajuns părinţii.

‘Parcă au fost amândoi prea focoşi, prea geloşi unul cu altul. Asta deşi dacă ar fi să-l întrebi fie pe Pepe, fie pe Raluca, amândoi ţi-ar spune că nu e deloc aşa. Dar noi, ceilalţi care-i ştim, sperăm încă. Cine ştie, poate, poate… va fi altfel pentru cele două micuţe să crească cu părinţii separaţi deşi vor avea parte de iubirea necondiţionată a ambilor. Fiindcă asta e clar, îşi iubesc copiii așa cum puţini părinţi o fac pe lumea asta!‘‘, a adăugat sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: