Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă, mesaj pentru Pepe. ”Copiii mei sunt motivul pentru care vreau …”

Raluca Pastramă, mesaj pentru Pepe. ”Copiii mei sunt motivul pentru care vreau …”

GALERIE FOTO (3)

Divorțul Ralucăi Pastramă de Pepe a scos la iveală detlaii interesante din mariajul celor doi. Deși mulți sunt cei care speră la o împăcare între artist și soția sa, bruneta i-a transmis un mesaj subliminal artistului. 

 

Raluca, mesaj subliminal pentru Pepe

Deși mulți speră la o împăcare între cei doi, Raluca Pastramă i-a trimis un mesaj subliminal artistului pe rețelele de socializare, cu privire la fetițele lor, dar și cu privire la modul în care vor decurge lucrurile de acum înainte.

”COPIII MEI SUNT MOTIVUL PENTRU CARE VREAU SĂ MĂ TREZESC ÎN FIECARE DIMINEAȚĂ.❤️ IUBIRILE MELE, VA IUBESTE MAMI MAI PRESUS DE CUVINTE! ❤️”,a scris Raluca Pastramă pe contul personal de Instagram , cu privire la fetițele lor.

Pepe cere judecata țigănească. Ce ar putea păți Raluca pentru infidelitate?

Divorțul dintre Pepe și Raluca pare să prindă din ce în ce mai multe controverse. După numeroasele informații apărute în mediul online cu privire la situația dintre cei doi, noi detalii au ieșit la iveală. Situația dintre cei doi a luat o întorsătură neașteptată, după ce s-a aflat că Raluca și Pepe ar ajunge la stabor. Conform surselor apropiate lui Pepe, artistul ar vrea să apeleze la tribunalul țigănesc pentru a divorța de soția sa. Mai mult, artistul ar cere pentru despăgubiri suma de 100.000 de euro. Însă, nu se știe dacă suma ar fi pretinsă fostei soții sau iubitului arab despre care se zvonește că ar fi noua iubire a Ralucăi Pastramă.

Raluca a declara, însă, pentru Playtech.ro, că la ei nus e mai aplică regulile țăgănești, ei fiind rromi romanizați.

”Nu este adevărat nimic. În plus, noi suntem rromi românizaţi, care recunosc doar legile statului, nu mergem la tribunalul judecătoresc al rromilor”, a spus Raluca Pastramă.

Fosta soție a lui Pepe a negat că artistul îi va cere despăgubiri de 100.000 de euro pentru că l-ar fi înșelat cu un alt bărbat. În legea țigănească, există cazuri în care soțul înșelat se poate răzbuna într-un mod neașteptat.

Mai mult, comunitățile de rromi se ghidează după reguli stricte și clare, ce au la bază legile staborului. Cei care ajung să fie judecați în fața divanului țigănesc nu se pot abatae de la reguli precum cele zece porunci creștine: să nu omori, să nu loveşti, să nu furi, să nu iei nevasta altuia, să nu minţi, să nu calomniezi, să nu juri strâmb, să respecţi semenii, să respecţi decizia judecătorului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: