Redactia.ro
Home » Monden » Pepe s-a dat de gol că încă o mai iubește pe Raluca. Care este dovada

Pepe s-a dat de gol că încă o mai iubește pe Raluca. Care este dovada

Deși sunt în plin proces de divorț, iubirea lui Pepe pentru Raluca Pastramă pare că nu a dispărut. Artistul s-a dat de gol pe contul său de Instagram.

Pepe s-a dat de gol că încă o mai iubește pe Raluca Pastramă

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă scoate în continuare tot mai multe lucruri la iveală. Artistul s-a dat de gol pe contul său de Instagram că iubirea lui pentru cea care urmează să devină ”fosta soție” încă persistă în inima sa. Concret, în timp ce Raluca a șters toate fotografiile care să-i aducă aminte Pepe, cântărețul încă le păstrează pe rețeaua de socializare. Să fie oare asta și o dovadă de împăcare între cei doi?, informează Spynews.

Tatăl Ralucăi Pastramă, Ion Pastramă, nu ar fi de acord cu divorțul și și-ar fi îndemnat fiica la a face un pas spre împăcare, spun surse apropiate familiei.

”Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!” , a dezvăluit un apropiat pentru Impact.ro , care susține că acestea ar fi fost cuvintele lui Ion Pastramă, față de fiica sa, Raluca Pastramă.

În schimb, Raluca Pastramă pare să fie deranjată de faptul că tatăl ei este implicat în procesul de divorț dintre ea și Pepe.

”Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine-poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a declarat Raluca Pastramă pentru sursa citată anterior.

Raluca nu s-ar da înapoi de la o împăcare cu Pepe

Tot apropiați ai familiei Pastramă susțin că Raluca nu s-ar îndepărta de ideea unei împăcări cu Pepe. Mai mult, ea ar fi chiar decisă să încerce acest lucru cu toate că între ea și Pepe lucrurile au mai degenerat.

”Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl, care a ţinut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele”„ au mai dezvăluit apropiații familiei pentru sursa precizată mai sus.

Pentru că Ion Pastramă încă nu s-a împăcat cu gândul că fiica sa se desparte de soțul ei, Raluca ar discuta mai mult cu mama ei despre divorț, potrivit tot apropiaților de familie.

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană. Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate”, au mai spus apropiații familiei.

În urmă cu o lunp Pepe anunța pe canalul său de youtube că relația dintre el și Raluca a ajuns la final. Decizia ar fi fost luată de Raluca. Cei doi sunt căsătoriți de opt ani și au două fetițe împreună: Rosa și Maria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: