Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă, declarații despre divorțul de Pepe: ”Nu vreau ca tata să mai fie amestecat”

Raluca Pastramă, declarații despre divorțul de Pepe: ”Nu vreau ca tata să mai fie amestecat”

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă stârnește în continuare controverse și a lăsat un gust amar familiilor lor. Unul dintre cei mai afectați de despărțirea cuplului este tatăl Ralucăi, Ion Pastramă. Acesta nu ar fi de acord ca fiica sa să rupă căsnicia de artist și chiar o critica, la un moment dat, în urma zvonurilor că i-ar fi fost infidelă. Raluca a reacționat la spusele celui care a crescut-o.

Ce spune Raluca Pastramă despre divorțul de Pepe

Raluca Pastramă a fost tot mai reținută din a oferi declarații despre divorțul de Pepe. Însă, nu mai are cum să se abțină din a da detalii din casă, deoarece despărțirea a căpătat amploare. Reacțiile apar și din stânga, și din dreapta, iar unele lucruri trebuie clarificate. Raluca Pastramă a spus câteva cuvinte despre tatăl ei, Ion Pastramă, după ce în presă au apărut informații în care acesta o critica pentru faptul că l-a înșelat pe artist, dar și informații cum că nu și-ar dori ca ea să divorțeze de soțul său.

”Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!” , a dezvăluit un apropiat pentru Impact.ro , care susține că acestea ar fi fost cuvintele lui Ion Pastramă, față de fiica sa, Raluca Pastramă.

Raluca Pastramă, în schimb, s-a simțit deranjată de spusele lui Ion Pastramă. Ea își dorește ca Ion Pastramă să nu mai fie implicat în divorțul dintre ea și Pepe.

”Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine- poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a fost replica Ralucăi Pastramă, tot pentru aceeași sursă.

Raluca Pastramă nu exclude o împăcare cu Pepe

Deși nu își mai dorește ca tatăl ei să fie amestecat în divorțul dintre ea și Pepe, Raluca nu s-ar da în lături de la o împăcare cu artistul. Așadar, mai susțin apropiații familiei Pastramă, Raluca nu exclude să asculte de sfatului tatălui său.

”Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl, care a ţinut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele”, ne-au mai declarat apropiații celebrilor soți Pepe și Raluca Pastramă, aflați în plin proces de divorț„ au mai dezvăluit apropiații familiei.

Raluca Pastramă se consultă cu mama ei despre divorț

Soția lui Pepe ar discuta mai mult despre procesul de divorț cu mama ei, deoarece Ion Pastramă este afectat în continuare de această veste.

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană. Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate”, au mai spus apropiații familiei tot pentru sursa anterioară.

Raluca Pastramă și Pepe divorțează după opt ani de căsnicie. Cei doi au două fetițe împreună: Rosa și Maria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: