Redactia.ro
Home » Monden » Pepe a mai câștigat o bătălie în instanță cu Raluca Pastramă. Decizia de ultima oră a judecătorilor

Pepe a mai câștigat o bătălie în instanță cu Raluca Pastramă. Decizia de ultima oră a judecătorilor

Pepe a mai câștigat o bătălie în instanță cu Raluca Pastramă.

Pepe a mai câștigat o bătălie în instanță cu Raluca Pastramă. Veste bună pentru Pepe! Raluca Pastramă a decis să-și retragă acțiunea în instanță împotriva artistului în legătură cu anularea hotărârii AGA de la firma care administrează grădinița pe care mama copiilor lui o administrează.

Pepe a mai câștigat o bătălie în instanță cu Raluca Pastramă. Decizia de ultima oră a judecătorilor

Pepe a mai câștigat o bătălie în instanță cu Raluca Pastramă. Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a provocat multe conflicte între cei doi soți, care au decis să se despartă după 8 ani de căsnicie. Cu toate că nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie, Pepe și-a anunțat fanii pe canalul său de Youtube, că Raluca a luat această decizie. Ulterior, lucrurile s-au complicat, iar artistul a fost acuzat de Raluca că ar fi agresat-o fizic, cerându-le autoritățile un ordin de protecție împotriva cântărețului, care ulterior a fost retras. În prezent, Pepe și Raluca par că au îngropat securea războiului și au decis să aibă o relație civilizată de dragul celor două fiice pe care le au împreună. Pepe a mai câștigat o bătălie în instanță cu Raluca Pastramă.

Instanța i-a dat o veste bună artistului, după ce Raluca și-a retras acțiunea în instanță împotriva lui Pepe în legătură cu anularea hotărârii AGA de la firma care administrează grădinița pe care soția interpretului o administrează. ”Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței”,se arată în hotărârea instanței.

Pepe și Raluca sunt acționari la firma care administrează grădinița pe care cei doi au deschis-o în sectorul 2. De asemenea, Raluca Pastramă este directoarea instituției. Potrivit informațiilor apărute în presă, printre bunurile trecute de aceștia pe firmă se numără și un imobil de 400.000 de euro din Pipera și două autoturisme de lux în valoare de 100.000 de euro. Într-un timp s-a zvonit că Pepe ar fi încercat să o elimine pe Raluca di firmă, lucru care a făcut-o pe aceasta să-i deschidă un proces, pe care, l-a retras ulterior.

Tensiunile dintre Pepe și Raluca nu mai există

Din tot acest proces, se pare că cel câștigat este Pepe, având în vedere că artistul s-a declarat mulțumit de modul în care evoluează partajul. Artistul a mai spus că tensiunile dintre el și Raluca au trecut. ”Am spus că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate, suntem bine.E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”,a spus Pepe.

De asemenea, se pare că artistul este cel mai câștigat în lupta pentru avere. Ulterior, Raluca Pastramă a fost surprinsă în timp ce își ducea copiii la cursurile de tenis într-o mașină second-hand și nu în automobilul Porsche cu care a circulat până acum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: