Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Raluca, împreună de Paști. Care este motivul

Pepe și Raluca, împreună de Paști. Care este motivul

Pepe si Raluca

Deși au divorțat, Pepe și Raluca Pastramă vor sărbători Paștele împreună, de dragul fetițelor lor, Rosa și Maria. ”(…) ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a declarat Pepe.

Pepe și Raluca, împreună de Paști. Care este motivul

Pepe și Raluca Pastramă încearcă să fie părinți responsabili pentru fetițele lor, deși au divorțat. Drept urmare, în acest an vor fi împreună de Paște, pentru a le bucura pe fiicele lor, Rosa și Maria.

“Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a declarat Pepe, potrivit playtech.ro, citat de Cancan.

EXCLUSIV Pepe și Raluca Pastramă, decizie radicală de Crăciun. Ce vor face pentru ca fiicele lor să nu sufere - IMPACT

Cu toții se vor reuni în jurul mesei tradiționale de Paști acasă la Pepe sau la Raluca Pastramă.

Va fi după cum va dori Pepe!”, a fost declarația scurtă făcută de Raluca Pastramă.

Rosa și Maria urmează să primească daruri de la Iepuraș

Pentru că cele două fiice ale sale au fost foarte cuminți, Pepe a spus că Iepurașul va fi nelipsit și în acest an pentru Rosa și Maria.

Au şi vor avea mereu tot ceea ce le va fi necesar. Poate chiar puţin mai mult. Îmi cunosc bine fetele, nu sunt pretenţioase. Dar nici nu pot să vă dezvălui cu ce va veni Iepuraşul, fiindcă o surpriză trebuie să rămână o surpriză. Voi mai discuta cu ele, cu câteva zile înainte de Paşti. Abia atunci, noi şi Iepuraşul vom avea o imagine clară asupra viitoarelor surprize!, a mai adăugat Pepe.

De curând, Rosa și-a sărbătorit ziua de naștere. A primit cadou o tabletă, iar împreună cu sora sa, urmează meditații la matematică și engleză.

Maria şi Rosa au tot ce le trebuie. Va fi dificilă alegerea Iepuraşului, dar ne vom descurca. Aşa cum se descurcă şi ele, în fiecare weekend, când au de făcut meditaţii, ambele. Maria e în clasa a doua, dar sistemul ăsta de predare online mi-a cam dat de gândit. Rosa e doar în clasa pregătitoare, dar îi prind bine lecţiile în plus. Aşa că au o oră de meditaţii la matematică şi una la engleză, sâmbăta, fiecare, a mai spus Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: