Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație are Pepe cu Raluka. Artistul a spus adevărul!

Ce relație are Pepe cu Raluka. Artistul a spus adevărul!

Ce relație are Pepe cu Raluka

Ce relație are Pepe cu Raluka. Au trecut deja mai bine de două luni de când Pepe a divorțat de Raluca Pascu. Acum, artistul este un bărbat liber fără nicio obligație. S-au zvonit multe despre o posibilă relație de iubire între celebrul artist și Raluka, colega sa de la „Te cunosc de undeva”. Ei bine, cântărețul a spus adevărul despre legătura sa cu marea artistă.

Ce relație are Pepe cu Raluka. Artistul a spus adevărul!

Ce relație are Pepe cu Raluka. După două căsnicii eșuate, Pepe încă mai speră că iubirea adevărată există și nu fuge de cea de-a treia căsătorie. Este un bărbat liber de două luni, iar Pepe își poate reface viața cu orice femeie dorește. De la un timp se zvonește că artistul ar avea o relație de cuplu cu Raluka, colega de la Te cunosc de undeva. Sătul de aceste curiozități, Pepe a spus adevărul chiar în emisiunea sa online. Pepe a declarat că sunt prieteni foarte buni și se plac reciproc din acest punct de vedere dar nu s-a gândit niciodată la o posibilă relație de dragoste. ”Am o relație foarte mișto cu Raluka, suntem colegi ne știm foarte bine. O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe, ne pupăm, suntem ok.”, a spus Pepe pe YouTube.

Fostul soț al Ralucăi Pastramă nu se grăbește să aibă o nouă relație și așteaptă ca lucrurile să vină de la sine. ”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte.”, a declarat Pepe.

Referitor la cum este artistul într-o relație, acesta a spus că nu este gelos absolut deloc. Prietenul lui Liviu Vârciu a recunoscut că a trecut de aceste faze considerând că prin comunicare și încredere lucrurile se vor rezolva. Totodată, îndrăgitul artist a precizat că este mult mai echilibrat ca acum 20 de nai, dar mai ales, că toate problemele prin care a trecut în ultimii ani l-au transformat într-o persoană mai puternică.”Mie mi se pare că sunt mult mai echilibrat ca acum 20 de ani, dar îmi face plăcere şi îmi asum această piesă ori de câte ori o cânt, pentru că mă simt extrem de posesiv atunci când e nevoie.”, a mai spus artistul.

Pepe și Raluca au o relație bune de dragul celor două fetițe

Pepe a devenit foarte activ pe rețelele de socializare, mai ales după ce și-a deschis propriul canal pe Youtube. În luna noiembrie a anului trecut, artistul i-a șocat pe internauți după ce a anunțat că divorțează de mama fetițelor sale după opt ani de relație. De aici lucrurile s-au desfășurat rapid și scandalul era inevitabil să nu se producă, iar aceștia au ajuns și la scandal. Într-un final, Pepe și Raluca au divorțat la notar și au ales ca amândoi să aibă grijă de Rosa și Maria. Mai mult, Raluca nu a renunțat la numele de familie Pascu, iar cei doi petrec mult timp împreună în compania fetelor lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: