Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (2) Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună

Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună. În urmă cu două luni au semnat actele de divorț și fiecare și-a văzut de viața lui. Cu toate astea, Ralua și Pepe au surprins pe toată lumea când s-au afișat împreună pentru prima dată de când au divorțat. Care este motivul întâlnirii?

Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună. În luna noiembrie a anului trecut, Pepe șoca pe toată lumea când a anunțat că se va despărțit de mama fiicelor sale, Raluca Pastramă. Cei doi și-au spus adio după 8 ani de relație. În urmă cu două luni au mers la notar unde au semnat actele divorțului, iar acum fiecare își vede de viața lui. Însă, în urmă cu puțin timp, Raluca și Pepe au fost surprinși împreună.

Recent a fost ziua Rose, iar cei doi au sărbătorit-o împreună pe copilă, iar la ziua ei au fost invitați nimeni alții decât Bibi și Antonia Pican. Raluca a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la eveniment, iar la descriere i-a dat tag și fostului său soț. ”👧🏻🌹 My baby girl is getting bigger 🌹👧🏻 Mulțumim pentru toate mesajele și gândurile frumoase ce ni le-ați transmis, ne dorim să se întoarcă înzecit catre voi! Mulțumim din suflet @annebebe.ro care este mereu alături de noi la fiecare eveniment important din viața noastră!❤️ @rosaalexandrapascu @mariapascu1 @pepe.ro @bibi.official @antoniopican”, se arată în mesajul postat pe Instagram.

Pepe si Raluca, din nou impreuna

Astfel, fanii Ralucăi s-au întrecut în comentarii având numai cuvinte de laudă la adresa celor doi. De asemenea, nu au lipsit nici urările de bine pentru micuța Rosa. ”La mulți anii sănătoșii 🎂🥳/ La mulți ani , Rosa frumoasa!!!/ ❤ La multi ani!!! Sa te bucuri de toti, sa fii fericita!/ La mulți ani copil frumos! 🍰/ La mulți ani copil frumos Dumnezeu sa te binecuvânteze cu tot ce știe el ca ai nevoie 😘”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje primite.

Pepe, pregătit pentru al treilea mariaj

Deși a eșuat de două ori în dragoste, Pepe este pregătit și pentru cea de-a treia căsătorie. Cu toate că părea extrem de fericit alături de Oana Zăvoranu, artistul a divorțat de brunetă, iar apoi și-a găsit liniștea în brațele Ralucăi. Nici de această dată, Pepe nu a avut noroc! Chiar și așa, cântărețul este decis să se căsătorească și a treia oară.

Artistul este sigur pe el și declară că încă are încredere în iubirea adevărată dintre un bărbat și o femeie. Fostul soț al Ralucăi Pastramă nu se grăbește să facă pasul cel mare, dar așteaptă ca lucrurile să vină de la sine. ”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte.”, a declarat Pepe. Momenta, Pepe este singur și disponibil. Artistul a recunoscut că a trecut peste toate fazele geloziei, considerând că prin comunicare și încredere totul se poate rezolva cu bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: