Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă iubește din nou? Prima declarație despre viața amoroasă după divorțul de Pepe

Raluca Pastramă iubește din nou? Prima declarație despre viața amoroasă după divorțul de Pepe

Pepe si Raluca

Raluca Pastramă iubește din nou? Aceasta a făcut prima declaraţie despre viața amoroasă, după divorțul de Pepe. Deși a trecut printr-un scandal monstru imediat după ce artistul a anunțat despărțirea fulger, se pare, însă, că acum a ieșit soarele pe strada Ralucăi Pastramă.

Raluca Pastramă s-a despărţit de Pepe cu scandal, aceasta acuzându-și fostul soț chiar că a bătut-o. Fosta soție a artistului a declarat că a avut nevoie de o perioadă în care să-și pună ordine în gânduri, dar și în viață. Iar acum lucrurile par că au intrat pe făgașul normal pentru fosta soție a lui Pepe.

Raluca Pastramă iubește din nou?

Fosta soţie a lui Pepe a declarat de curând că a acceptat deja ideea separării definitive de cel care i-a fost soţ cu acte aproape un deceniu. Și cum Raluca Pastramă şi Pepe au împreună două fiice, pe Rosa de 8 ani şi şapte luni și pe Maria, de 5 ani şi opt luni, amândoi foști parteneri se preocupă acum în special de cele două minuni ale lor.

Însă Raluca Pastramă iubește din nou? Se pare că există un gând și în acest sens pentru fosta soție a lui Pepe, care susține că esre încă tânără, deci nu exclude această posibilitate.

“Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea”, a răspuns fără nicio ezitare Raluca Pastramă.

„Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două! Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea. Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”, a mai declarat fosta soție a lui Pepe, potrivit Playtech.

Raluca Pastramă, nou obiectiv după divorțul de Pepe

Fosta soție a lui Pepe susține că în baza înţelegerii cu artistul, ea va fi mereu aproape de copilele sale şi la şcoală, şi în afara ei.

“Orice vor dori Maria şi Rosa, aceea vor primi. Dacă vor dori să facă vreun sport, gimnastică sau poate chiar balet, aşa se va întâmpla. Am tot timpul din lume de acum să fiu lângă fetele mele. Nu mă mai pregătesc pentru nimic altceva decât pentru fericirea lor. Nu mai am nimic altceva decât pe ele două!”, a sunat promisiunea Ralucăi făcută prin intermediul playtech.ro.

Din primele informații, chiar și fetițele Maria şi Rosa Alexandra au depăşit momentul greu din noiembrie, când celebrii lor părinți s-au despărțit și au ales să meargă pe drumuri separate.

Raluca Pastramă și Pepe, divorț la notar după scandal

Pepe și Raluca au ajuns luni, pe 8 februarie 2021, în fața notarului pentru a divorța într-un mod cât mai amiabil. După cei aproape nouă ani de căsnicie, cei doi foști soți au decis să se înțeleagă și să gestioneze situația matur, totul de dragul fetițelor lor Maria și Rosa.

„Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, a explicat Pepe, după semnarea actelor de divorț.

Toată această atmosferă calmă vine după ce Raluca Pastramă a iscat un scandal monstru în showbiz, după ce a declarat că a fost bătută de Pepe la scurt timp după ce artistul a anunțat divorțul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: