Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă, mesaj cu subînțeles pentru Pepe: ”Lângă ea nu au loc loserii”

Raluca Pastramă, mesaj cu subînțeles pentru Pepe: ”Lângă ea nu au loc loserii”

Pepe și Raluca Pastramă

Raluca Pastramă și Pepe au încheiat, de curând, procesul de divorț după opt ani de căsnicie. Se zvonește că Raluca și-a găsit, din nou, fericirea în brațele altui bărbat, însă focoasa brunetă nu a confirmat, momentan, această informație. Ultima sa postare de pe Instagram a stârnit semne de întrebare. Asta pentru că pare că face referire la fostul ei soț, Pepe, în care dă de înțeles că îi arată ce a pierdut.

Raluca Pastramă, mesaj cu subînțeles pentru Pepe: ”Lângă ea nu au loc loserii”

Raluca Pastramă încă-l poartă în inimă pe fostul ei soț, Pepe, de care a divorțat, de curând, după opt ani de căsnicie. Ultima sa postare de pe Instagram a stârnit curiozitatea urmăritorilor ei. Asta pentru că pare că face referire la Pepe, mai exact, ar vrea să-i transmită un mesaj despre ce a pierdut, informează wowbiz.ro.

La un Instatory, Raluca Pastramă a postat o descriere a zodiei sale, Berbec. În aceasta apare și sintagma ”Lângă ea nu au loc loserii”.

„De ce o iubești doar pe ea, în funcție de zodie

BERBEC: Pentru că nu ai cunoscut niciodată pasiunea, adrenalina și viața ca în filme. Lângă ea nu ai cum să te plictisești (nu a zis nimeni că e ușor). Salutăți stările de lene, de azi înainte nu mai ai voie să rezonezi cu legumele, ai treabă și trebuie să demonstrezi. Ești într-o competiție cu tine, apoi cu toată lumea. Lângă ea nu au loc loserii. Și o să înveți răbdarea. Chit că ți-ai propus sau nu. Dar o să râzi mult și când e nevoie, va fi omul tău de încredere pentru orice”, se arată în mesjaul postat de Raluca Pastramă la InstaStory.

De ce s-au despărțit Pepe și Raluca Pastramă

Au fost mai multe vehiculații despre motivul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă. Pe lângă infidelitatea artistutului, ar fi fost vorba și despre atitudinea acestuia violentă. La un moment dat, Raluca a depus plângere pe numele cântărețului, acuzându-l că a agresat-o într-o parcare. Uletrior, și-a retras plângerea. În tot acest timp, Pepe nega acuzațiile fostei sale soții și spunea că minte pentru a strânge probe la dosar.

Răspunsul pe care l-a primit Pepe când a vrut să se împace cu soția lui

”Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează.Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a restras plângerea ”, a declarat Pepe, atunci când i s-au adus acuzațiile.

În urma divorțului, s-a hotărât ca cei doi soți să aibă custodie comună asupra fetițelor lor, Rosa și Maria.

”Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate – jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală.”, a explicat fosta soție a lui Pepe.

Legat de informațiile din presă potrivit cărora și-ar fi părăsit fetițele, Raluca Pastramă a spus: „Multe aberații. Asta cum că mi-am dat eu copiii. Păi, eu îmi dau mâinile şi copiii nu mi-i dau. Niciodată în viaţă asta, să audă toată presa din România şi toată lumea să audă treaba asta, că eu îmi tai mâinile şi picioarele şi copiii mei niciodată nu-i dau”, a subliniat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: