Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman este în doliu: ”O cunoștință s-a prăpădit în mod neașteptat!„

Oana Roman este în doliu: ”O cunoștință s-a prăpădit în mod neașteptat!„

Oana Roman

Clipe grele pentru Oana Roman! Vedeta a aflat că o cunoștință s-a stins din viață, drept urmare este în stare de șoc. Afectată, Oana Roman a ținut să împărtășească vestea cu fanii săi, pe Instagram.

Oana Roman este în doliu: ”O cunoștință s-a prăpădit în mod neașteptat!„

Oana Roman trece printr-un moment de suferință. O cunoștință apropiată ei a murit, veste care a lăsat-o șocată. Nu se aștepta ca persoana respectivă să plece din această lume. Drept urmare, a punctat faptul că viața este extrem de prețioasă pentru oameni.

”Astăzi a fost zi in care am aflat o veste foart tristă despre o cunoștință, s-a prăpadit în mod neașteptat și m-a șocat foarte tare, nu mă așteptam la vestea asta. Vreau să vă spun doar atât că viața e un dar atât de prețios încât nu trebuie să irosim niciun minut și nicio clipă că din păcate nimeni nu scapă viu.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

oana roman trista pe instagram

Oana Roman, vacanță cu peripeții în Egipt

De curând, Oana Roman s-a întors din vacanța din Egipt, unde s-a accidentat la picior. În timp ce relaxa în mare, a călcat pe o piatră ascuțită și a avut nevoie de intervenție chirurgicală. În Egipt, Oana Roman a fost cu fiica sa , Izabela, buna sa prietenă, Vica Blochina și fiul acesteia, Edan.

Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță! ”Am cinci copci”

„Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. (…) Am un mare bandaj și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit Oana Roman pe un InstaStory.

Oana Roman a acumulat și un kilogram și ceva, pe parcusul vacanței. Dar pentru a nu-și afecta silueta de vis pe care o are acum, vedeta este dispusă să-l dea jos cât mai rapid.

”Am început postul intermitent, dieta pe care o țin, în vacanță nu am băut ceai și m-am răsfățat puțin. Când m-am cântărit am observat că am luat un kg și un pic, nu e mare nenoricire pentru că din când în când merit și eu o pauză. Am mâncat după 16 ore și am reînceput să beau ceai.”, a mai spus Oana Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: