Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, jignită aspru de o femeie pe Instagram. Cum a reacționat vedeta

Oana Roman, jignită aspru de o femeie pe Instagram. Cum a reacționat vedeta

Oana Roman, jignita pe Instagram

Oana Roman se pregătește pentru Paști, asemeni tuturor românilor. După ce a vopsit ouă, vedeta a rămas pe mâini cu urme de vopsea și și-a întrebat fanii cum s-ar putea curăța. Însă, pe lângă sfaturi, Oana Roman a primit și jigniri din partea unei femei.

Oana Roman, jignită aspru de o femeie pe Instagram. Cum a reacționat vedeta

”Băi, mincinoasă ordinară care ești, ai vopsit tu o ouă azi cum m-am întâlnit eu azi cu Petre Roman în oraș, nesimțito, mincinoaso ce ești. Tu nu vopsești ouă și ne păcălești”,  a fost mesajul pe care l-a primit Oana Roman de la una dintre umăritoarele ei, pe Instagram. Mai exact, atunci vedeta când a întrebat cum își poate îndepărta vopseaua de pe mâini, după ce a vopsit ouă pentru Paști.

După ce i-a văzut mesajul, Oana Roman a precizat că nu înțelege de ce unii oameni sunt atât de nefericiți.

Ce fac eu să scot vopseaua de la ouă de pe mâini, în afară de dat cu oțet? Nu mă dau cu oteț, că nu-mi place cum miroase. Am dat cu săpun. Nu a ieșit cu nimic. Apropo de un comentariu primit pe care mi l-a scris o nefericită, sărăcuța de ea și care mi-a zis: ‘Băi, mincinoasă ordinară care ești, ai vopsit tu o ouă azi cum m-am întâlnit eu azi cu Petre Roman în oraș, nesimțito, mincinoaso ce ești. Tu nu vopsești ouă și ne păcălești’. Îți dai seama cât de nefericiți sunt unii oameni și ce preocupări au ei în zi de sărbătoare când oamenii se presupune că ar trebui să fie mai buni. Stau și mă înjură că mint și nu am vopsit ouă”, a spus Oana Roman la InstaStory.

Oana Roman, vacanță cu peripeții în Egipt

Oana Roman a fost de curând, în Egipt, cu fiica sa, Izabela, dar și cu Vica Blochina și fiul acesteia, Edan. Acolo, Oana a avut parte și de o întâmplare neplăcută. În timp ce a intrat în apă, a călcat pe o piatră ascuțită și s-a înțepat destul de adânc. A avut nevoie de intervenția medicilor, care i-au cusut zona.

”Am fost la farmacie, mi-am luat niște pastile și sper să-mi treacă și totul va fi bine. Piciorul e bine, iau pastile și antibiotice pentru durere. A fost o zi agitată și dureroasă, dar sunt ok. M-am tăiat în ceva în apă și au trebuit să mă coasă și am cinci copci. Iau pastile și nu mă mai doare atât de rău. Norocul meu este că s-a întâmplat în ultima zi și am putut să mă bucur de vacanță fără să am alte probleme până astăzi. A fost foarte important că am avut asigurare medicală, că a acoperit toate costurile”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță! ”Am cinci copci”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: