Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei, despre zvonurile că ar avea o iubită însărcinată: ”Nici nu știu de unde a apărut”

Marius Elisei, despre zvonurile că ar avea o iubită însărcinată: ”Nici nu știu de unde a apărut”

Marius Elisei a răbufnit după ce, în urma divorțului de Oana Roman, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora ar iubi o altă femeie și chiar ar aștepta un copil cu aceasta. Marius Elisei neagă cu vehemență ceea ce s-a speculat.

Marius Elisei, despre zvonurile că ar avea o iubită însărcinată: ”Nici nu știu de unde a apărut”

Marius Elisei spune că nu are pe nimeni în viața lui, în momentul de față. De altfel, dacă ar începe o nouă relație, prima care ar afla ar fi fosta sa soție, Oana Roman.

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.

Marius Elisei nu poate înțelege de unde a apărut informția cum că ar urma să fie, din nou, tată.

„Păi da, în primul rând trebuie să… când ai pe cineva mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă, pentru ca, repet, nu este nimeni în viața mea”, a mai transmis acesta.

Oana Roman și Marius Elisei vor petrece Paștele împreună

Chiar dacă nu mai sunt soț și soție, Oana Roman și Marius Elisei au decis să aibă o relație de prietenie de dragul fiicei lor, Izabela. Așadar, de Paști vor toți trei împreună, într-una dintre cele trei zile.

„Anul trecut eram în izolare. Nu știu ce să zic, noi oricum o să ne vedem, dacă nu sâmbătă, cu siguranță duminică. Eu am norocul că mai am o familie și nu mă simt așa singură”a povestit Oana Roman, în cadrul unei emisiuni TV

Reamintim că Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la începutul acestui an, după un mariaj de șapte ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: