Redactia.ro
Home » Știri » Marius Elisei a făcut un gest impresionant pentru Oana Roman! Imaginile spun tot

Marius Elisei a făcut un gest impresionant pentru Oana Roman! Imaginile spun tot

GALERIE FOTO (5) Marius Elisei a făcut un gest impresionant pentru Oana Roman! Imaginile spun tot

Marius Elisei și Oana Roman se înțeleg mai bine acum decât atunci când formau o familie, dovadă sunt chiar imaginile cu cei doi. Iată gestul impresionant făcut de fostul soț al vedetei!

Marius Elisei a făcut un gest impresionant pentru Oana Roman

Oana Roman șin Marius Elisei au divorțat la începutul acestui an din cauza neînțelegerilor care apăruseră în familia lor. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi nu pot să rupă legătură total, fiindcă îi leagă ceva și anume fiica lor Isabela.

Astfel că, oriunde este Isabela, există mari șanse să fie și fostul soț al vedetei, lucru care nu o deranjează pe Oana, fiindcă a părut foarte relaxată cu acesta prin peajmă.

Marius Elisei a făcut un gest impresionant pentru Oana Roman! Imaginile spun tot

Recent, Oana Roman s-a întors din vacanța de ziua ei, pe care și-a petrecut-o în Egipt alături de prietena ei cea mai bună, Vica Blochina, și fiica ei. La întoarcere, pentru că vedeta a suferit un accident, la aeroport a fost așteptată de fostul ei soț, Marius Elisei. Acesta le-a așteptat în fața aeroportului cu mașina.

Marius Elisei le-a încărcat bagajele, după care le-a condus la vila din Pipera, unde le-a descărcat. Și se pare că și revederea cu Oana i-a adus zâmbetul pe buze bărbatului, semn că încă ar mai simți lucruri pentru ea. Nu e clar dacă zâmbetul de pe fața lui Marius se referă la o împăcare între cei doi sau numai vor să mențină o relație frumoasă de dragul Isei, fetiței lor.

Marius Elisei a făcut un gest impresionant pentru Oana Roman! Imaginile spun tot

Mai mult, zilele trecute, Marius Elisei a fost surprins făcând gesturi de om îndrăgostit. Astfel că luni, 19 aprilie, la orele prânzului, el a mers mai întâi la vila Oanei din Tunari, de unde acesta a luat mașina ei, apoi a mers direct către aeroportul Henri Coandă.

Marius Elisei pare un bărbat îndrăgostit

Ajuns la aeroport, Marius Elisei a parcat chiar în față, în zona de ieșire, a făcut puțină curățenie în mașină, apoi le-a așteptat pe fosta soție și pe fiică. Până ce ele și-au făcut apariția, Marius Elisei a fumat câteva țigări, a testat telefonul, după care s-a ridicat imediat în picioare atunci când le-a observat pe Oana și pe Isabela, comportându-se exemplar, ca un tată minunat, dar și ca un soț exemplar, semn că încă o mai iubește pe Oana Roman.

Oana Roman a avut și un mic accident în vacanța din Egipt, aceasta rănindu-se grav la picior, după ce o piatră ascuțită i-a intrat în talpă, având nevoie de intervenția medicilor de acolo. A sosit în România cu toată talpa bandajată, dar și cu dificultăți la mers, motiv pentru care, Marius Elisei a fost atent ca să o protejeze.

Astfel că Marius s-a ocupat de bagaje, le-a așezat în portbagaj, s-a asigurat că a închis portierele, apoi a pornit spre casa Oanei, ca și cum ar fi o familie fericită. La destinație au intrat cu toții în casă, unde au stat câteva ore bune. Au vorbit, probabil, despre vacanța în Egipt, despre afacerea pe care o au împreună, acel magazin online de haine, dar și despre problemele pe care Oana le are cu mama ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: