Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman s-a întors cu kilograme în plus după vacanța din Egipt: „Mai merit și eu o pauză”

Oana Roman s-a întors cu kilograme în plus după vacanța din Egipt: „Mai merit și eu o pauză”

Deși a slăbit foarte mult în ultima vreme, Oana Roman s-a răsfățat puțin în vacanța din Egipt, din punct de vedere culinar. Vedeta a revenit în țară cu o greutate mai mare, fapt care a determinat-o să-și reia dieta.

Oana Roman s-a întors cu kilograme în plus după vacanța din Egipt: „Mai merit și eu o pauză”

Oana Roman s-a întors cu un kilogram în plus după vacanța din Egipt. Vedeta s-a îngrijorat când s-a pus pe cântar și a descoperit acest lucru. Pentru ca situația să nu se înrăutățească, Oana Roman și-a reluat dieta la care a renunțat cât timp a fost în Egipt, potrivit Spynews.

Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță! ”Am cinci copci”

”Am început postul intermitent, dieta pe care o țin, în vacanță nu am băut ceai și m-am răsfățat puțin. Când m-am cântărit am observat că am luat un kg și un pic, nu e mare nenoricire pentru că din când în când merit și eu o pauză. Am mâncat după 16 ore și am reînceput să beau ceai.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, vacanță cu peripeții

Vacanța din Egipt a Oanei Roman a fost întâmpinată și de obstacole. Deși s-a bucurat din plin de soare și de plajă, la un moment dat, când a intrat în apă a călcat într-o piatră foarte ascuțită și a avut nevoie de intervenție chirurgicală. După incident, Oana Roman urmează un tratament.

Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță! ”Am cinci copci”

„Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. (…) Am un mare bandaj și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit Oana Roman pe story.

În vacanță, Oana Roman nu a fost singură. A fost însoțită de fiica sa, Izabela, dar și Vica Blochina și fiul acesteia, Edan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: