Redactia.ro
Home » Monden » Fosta iubită a lui Marius Elisei rupe tăcerea! Ce părere are aceasta despre divorțul de Oana Roman: ”Cât să te prefaci?”

Fosta iubită a lui Marius Elisei rupe tăcerea! Ce părere are aceasta despre divorțul de Oana Roman: ”Cât să te prefaci?”

GALERIE FOTO (2) Fosta iubită a lui Marius Elisei rupe tăcerea! Ce părere are aceasta despre divorțul de Oana Roman: ”Cât să te prefaci?”

Fosta iubita a lui Marius Elisei a făcut declarații uluitoare despre divorțul acestuia cu Oana Roman. Florentina susține că Marius se prefăcea în tot acest timp. 

Fosta iubită a lui Marius Elisei rupe tăcerea

Fosta iubită a lui Marius Elisei, Florentina Gheorghe, a făcut declarații despre divorțul acestuia de Oana Roman, anunțat anul trecut, exact înainte de Crăciun. Florentina este de părere că Marius Elisei s-a prefăcut în tot acest timp, cât a durat căsnicia cu fiica lui Petre Roman. El nu ar fi iubit-o pe Oana niciodată.

”Ne-am întâlnit la un eveniment, unde Oana Roman era PR. Acolo am avut eu un impact așa să îl văd și am rămas un pic șocată. I-am scris acum, când am aflat că s-au despărțit, doar așa… nu știu. Mă bucur că a luat o decizie totuși corectă, pe care oricine normal la cap ar fi gândit-o din prima, cum am gândit-o și eu. La un moment dat… cât să te prefaci? Sigur s-a prefăcut”, a declarat Florentina.

Fosta iubită a lui Marius Elisei rupe tăcerea! Ce părere are aceasta despre divorțul de Oana Roman: ”Cât să te prefaci?”

De asemenea, Florentina regretă faptul că fetița Oanei și a lui Marius suferă din cauza divorțului și susține că nu s-ar mai întoarce niciodată la el, dat fiind faptul că a stat cu Oana Roman pentru banii ei.

”Asta e cea mai dureroasă parte, într-adevăr. Pentru mine e un subiect încheiat. Eu oricum nu mi-aș dori vreodată să mai am ceva cu el. Într-adevăr, ceva a rămas acolo, clar. Doar că eu, personal, nu pot să mă înjosesc în halul ăsta. Oricum viața mea ar fi fost grea lângă el, ca persoană. Eu sunt foarte fericită cu ceea ce am făcut eu singură fără un bărbat cu bani, cum a făcut el, sau cu faimă anume.

Sentimente nu cred că a avut. Oana este o femeie foarte deșteaptă, dar a ales persoana nepotrivită la momentul nepotrivit. Ideea lui era să intre în lumea showbiz-ului, nicidecum să se combine cu ea, pentru ca la scurt timp să îmi spună să plec din casă, adică eu locuiam cu el cu familia lui. Nu avea casa lui, nu avea bani nici să treacă strada. Pe 24 septembrie, de ziua lui, 2012, ar fi trebuit să ne căsătorim. Dar nu aveam bani, pentru că el nu făcea nimic. Mă bucur că s-a întâmplat așa, poate Dumnezeu le-a așezat ca să nu am parte de o viață grea. Oana Roman a făcut tot ce a putut, dar el ce a făcut?”, a mai declarat Florentina Gheorghe.

Ce a spus Marius Elisei despre iubita sa

Oana Roman a făcut primele declarații despre noua iubită a lui Marius Elisei. Fosta soție susține că iubite ar fi mai multe, așa cum ar fi aflat chiar de la fiica sa Isa. Însă Marius i-ar fi recunoscut tot Oanei Roman în față, spunându-i care este de fapt adevărul.

”Am fost în februarie în Egipt, mi-a plăcut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu COVID-ul nu pot să fac nimic, petrecere. Așa că am zis să plec o săptămână în vacanță. Isa și-a dorit ca Marius să meargă cu noi în vacanță. Data trecută când am mers amândouă în vacanță, Isa l-a sunat că vrea ca data viitoare să vină și el cu noi. L-am sunat acum să vină cu noi că vrea Isa. A zis: nu vin. Nu e scump, e până în 500 de euro, sigur și-ar permite, la 5 stele, e un lux incredibil. Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis că ai avea mai multe. Și el mi-a zis: nu, am decât una singură!”, este mărturisirea făcută de Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: