Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman spune ce se întâmplă între ea și Marius Elisei după ce au fost fotografiați împreună

Oana Roman spune ce se întâmplă între ea și Marius Elisei după ce au fost fotografiați împreună

GALERIE FOTO (2) Oana Roman

Oana Roman a spus adevărul despre relația pe care o are cu fostul ei soț, Marius Elisei, și a vorbit despre imaginile cu ei doi apărute recent în presă. 

Oana Roman spune ce se întâmplă între ea și Marius Elisei

Oana Roman a fost invitată la o emisiune tv unde a spus adevărul despre imaginile apărute cu ea și fostul ei soț, după întoarcerea ei din Egipt. Mai mult, vedeta a vorbit și despre problemele cu care s-a confruntat în vacanță.

Potrivit Oanei Roman, Marius Elisei nu a putut să le însoțească în vacanța din Egipt, însă s-a revanșat prin faptul că și-a dus fosta soție și fiica la aeroport și le-a și așteptat la sosirea în România. Mai mult, din cauza accidentului pe care l-a avut Oana în vacanță, fostul ei soț i-a acordat foarte mare atenție.

Deși s-au despărțit deja de câteva luni, între Oana Roman și Marius Elisei a rămas o relație de prietenie de dragul fetiței lor, iar ambii au declarat în repetate rânduri că se înțeleg foarte bine, așa cum este și normal. Despărțirea lor nu s-a lăsat cu scandal, iar Marius Elisei chiar și-a oferit tot ajutorul pentru mama fetiței sale.

Oana Roman spune ce se întâmplă între ea și Marius Elisei după ce au fost fotografiați împreună

”Și când am plecat, tot el ne-a dus, dimineață. Săracul, nu a dormit toată noaptea. Apoi a venit și ne-a luat de la aeroport, m-a ajutat să duc bagajele în casă. Mi se pare că e o normalitate și sunt foarte fericită că putem să avem o relație super ok. Ne-a dus acasă, a stat un pic cu noi. Noi suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Eu sper să rămânem cât mai mult timp așa, să fim prieteni, să putem vorbi, să colaborăm, să o creștem pe Izabela. Își îndeplinește îndatoririle de tată foarte bine, în continuare el mă ajută”, a spus Oana Roman la un post de televiziune.

În ceea ce privește o posibilă împăcare cu Marius Elisei, Oana Roman a zis că nu se gândește încă la acest lucru și nici nu s-a pus problema de asta. Momentan, între ei funcționează foarte bine relația de prietenie și ea este foarte mulțumită de punctul în care se află acum.

Oana Roman s-a accidentat în vacanța din Egipt

Oana Roman s-a confruntat cu un moment complet neplăcut în vacanța din Egipt, unde a stat câteva zile cu fiica ei într-un resort luxos. Din păcate, într-un moment de neatenție, fiica lui Petre Roman s-a lovit destul de serios la picior, ajungând pe mâinile medicilor străini. În timp ce era în mare, vedeta a călcat pe ceva de pe fundul apei.

”Norocul meu e că s-a întâmplat fix în ultima zi. Am intrat eu în mare și am călcat aiurea în ceva, nu știu. Că era o algă întărită, un arici de mare, un coral, nu știu. Am călcat fix cu călcâiul și mi-am făcut mare gaură în el.

A început să sângereze abunent, s-a dat carnea la o parte, era nasol rău. Au venit cei de la plajă, mi-au pus apă și am spus că totuși vreau să merg să mă vadă un medic că era rana adâncă. A trebuit să îmi facă anestezie totală”, a spus Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: