Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a fost jignită de fiica ei în vacanță! Ce i-a spus fetița

Oana Roman a fost jignită de fiica ei în vacanță! Ce i-a spus fetița

GALERIE FOTO (3)

Oana Roman a fost pusă într-o situație jenantă chiar de fiica ei! În acest weekend Oana și fostul soț, Marius Elisei, au plecat într-o vizită la Poiana Brașov, iar acolo vedeta a avut parte de o surpriză!

Oana Roman a fost jignită de fiica ei în vacanță! Ce i-a spus fetița

Oana Romna și fostul ei soț, Marius Elisei, nu vor ca fiica lor să simtă lipsa de afecțiune din partea vreunuia dintre părinți. Tocmai din acest motiv cei trei au plecat în acest weekend la Poiana Brașov pentru a petrece împreună clipe frumoase cu fiica lor.

Deși fiica lui Petre Roman și-a dorit să fie totul perfect, a avut parte de câteva supărări din parte fiicei sale Isabela. Vedeta a dorit să imortalizeze momentele frumoase de familie și a postat pe Instagram mai multe filmulețe în care aceștia se simt bine la piscină. Din nefericire, Oana Roman a surprins un gest jenant din partea fetiței ei. Aceasta i-a arătat mai multe semne obscene mamei sale și vedeta a fost foarte surprinsă de gesturile copilului său. Aceasta a șters toate filmulețele cu cei trei în piscină.

Și nu este prima dată când Isa o pune într-o situație jenantă pe Oana Roman. Cu ceva timp în urmă vedeta a postat un filmuleț pe pagina personală de Instagram în care spunea că a mâncat pizza cu fiica ei. La momentul acela Oana Roman slăbise fabulos și le povestea fanilor ce a mâncat în ziua respectivă. Vedeta a susținut că mâncase o banană și o felie de pizza și fiica ei a intervenit spunând că a mâncat trei felii, de fapt.

Oana Roman a fost jignită de fiica ei în vacanță! Ce i-a spus fetița

Oana Roman și Marius Elisei, prima vacanță împreună după divorț

Oana Roman și Marius Elisei fac tot ce e posibil pentru a o vedea pe fiica lor fericită, astfel că cei doi au ales să plece la munte împreună cu Isabela. În urmă cu puțin timp vedeta a publicat și primele imagini din camera de hotel, iar în ele a fost surprins și fostul soț.

Dacă în prima vacanță în Egipt a refuzat să meargă alături de fiica sa și Oana Roman, acum Marius Elisei a decis chiar el să organizeze o vacanță pentru micuța Isabela în care bineînțeles să fie și fosta sa soție, prima după divorț. Vedeta de la Antena Stars a publicat în urmă cu doar câteva minute imagini din camera de hotel în care e cazată alături de fostul ei soț și de fiica lor. Marius Elisei a hotărât să o ducă pe cea mică la munte și să petreacă un weekend exact așa cum se întâmpla pe vremea când încă era căsătorit cu Oana Roman.

În timp ce aceasta le arăta încăperea fanilor Marius Elisei se afla și el în cameră alături de fiica sa, abia ce ajunseseră la munte.

”Ești fericită că te-a adus tati la munte?”, a întrebat-o Oana Roman pe fiica ei în timp ce prezenta camera în care vor sta în următoarele zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: