Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Oana Roman, după ce s-a speculat că Marius Elisei s-ar confrunta cu depresia: ”Poate îi e dor de noi”

Cum a reacționat Oana Roman, după ce s-a speculat că Marius Elisei s-ar confrunta cu depresia: ”Poate îi e dor de noi”

Cum a răspuns Oana Roman după ce soțul a declarat că trebuie să-i mulțumească că „a luat-o grasă și a lăsat-o slabă”

Oana Roman a reacțioant după ce a aflat că Marius Elisei s-ar confrunta cu despresia. Se pare că fosta sa soție consideră că există momente în care se simte singur și în care îi e dor de ea și de fiica lor. 

Cum a reacționat Oana Roman, după ce s-a speculat că Marius Elisei s-ar confrunta cu depresia

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la începutul acestui an, însă cei doi au rămas în relații bune pentru fiica lor. Recent, fiica lui Petre Roman a avut o primă reacție, după ce s-a speculat că Marius Elisei s-ar confrunta cu depresia.

Oana Roman a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars în urmă cu puțin timp în care a vorbit, printre altele, și despre fostul ei soț, Marius Elisei. Întrebată dacă ea crede că acesta se confruntă cu depresia, vedeta a dat un răspuns negativ, justificând că este tânăr și că are toată viața înainte. Totodată, fiica Mioarei Roman a declarat că poate există momente în care Marius Elisei se simte singur sau în care îi este dor de ea și de fetița lor, Isabela, având în vedere că cei doi au divorțat.

”Nu am de unde să știu exact ce stări are el. Cu toții avem la un moment dat stări mai bune, stări mai proaste. Nu știu ce să spun. El e totuși tânăr, are toată viața înainte. Nu cred că putem vorbi despre depresie. Poate are momente în care se simte singur, momente în care îi e dor de Isa sau nu-mi dau seama… sau poate de noi cumva, că trecerea a fost destul de bruscă pentru toată lumea. Și eu am momente de astea în care am așa o nostalgie sau o strângere de inimă că sunt anumite momente care nu mai sunt. Viața e și cu momente bune și cu momente proaste și cu momente în care suntem supărați, fericiți”, a spus Oana Roman pentru Antena Stars.

Oana Roman susține că nu și-a planificat niciodată nimic

Oana Roman a mărturisit că în general lucrurile din viața ei au fost mereu întâmplătoare, fără să le planifice, până și întâlnirea cu Marius Elisei. Vedeta a declarat că lasă ca viața să-și urmeze cursul și nu știe ce se va întâmpla în viitor.

”Mie lucrurile mi s-au întâmplat fără ca eu să le planific, nici întâlnirea cu Marius nu a fost una planificată. Mie în viață mi s-au întâmplat lucruri atunci când a trebuit ca ele să se întâmple. Habar nu am dacă se va întâmpla mâine, peste o lună, peste un an, nu planific nimic. Las viața să curgă, să meargă mai departe, nu-mi fac un scop din asta, sub nicio formă. Cine știe ce se va întâmpla?!”, a continuat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: