Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID! Cum se simte vedeta: ”Acum sunt liniștită”

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID! Cum se simte vedeta: ”Acum sunt liniștită”

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID! Cum se simte vedeta: ”Acum sunt liniștită”

Oana Roman a intrat în rândul vedetelor care s-au vaccinat împotriva coronavirusului. Vedeta de televiziune a declarat faptul că a avut reacții adverse după ce s-a imunizat.

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID! Cum se simte vedeta: ”Acum sunt liniștită”

Oana Roman a decis să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Vedeta de televiziune a povestit întreaga experiență pe contul său de socializare. Fiica lui Petre Roman a avut și mai multe persoane apropiate care s-au luptat cu această afecțiune nemiloasă. Astfel că, Oana a decis să se vaccineze anti-COVID pentru a sta liniștită.

”În ultimele șapte-opt luni, foarte multă lume din jurul meu s-a îmbolnăvit. Din păcate, unii dintre ei au făcut forme foarte grave de boală. Unii au murit, tineri, aparent nu neapărat bolnavi de altceva. Din momentul ăla am început să trăiesc cu spaimă și cu mare frică să nu cumva să fac o formă nasoală și să trec prin chinuri. Nu vreți să știți câte teste rapide mi-am făcut, câte teste PCR. Cum mă durea capul, mă lua panica grav de tot, mergeam și făceam test. Acum, vaccinată fiind, chiar dacă mă infectez, o să fac o formă ușoară. Am prieteni care au avut forme ușoare, dar au rămas cu sechele, nu pot respira cum trebuie, obosesc. Și așa eu sunt o anxioasă și o panicoasă. Acum sunt liniștită cu decizia pe care am luat-o”, le-a explicat Oana fanilor.

Boala de care suferă Oana Roman

Oana Roman trage un semnal de alarmă asupra unei boli, întâlnită tot mai des, în ultimii ani, la oameni. Vedeta suferă de această afecțiune încă din copilărie și consideră că trebuie tratată cu ajutorul medicilor. Mai exact, Oana Roman a vorbit fanilor, pe Instagram, despre anxietate, față de care recomandă terapie. Oana Roman le-a atras atenția fanilor ei că nu este nicio rușine să ai o astfel de boală, mai ales că poate fi fatală.

”Nu treci peste depresie, peste anxietate și peste atacuri de panică fără terapie. Este importantă credința și rugăciunea, dar în același timp este important să faci terapie. Depresia este o afecțiune medicală ca orice altă afecțiune. Este extrem de periculoasă și poate fi fatală, trebuie tratată la doctor. Treci peste ea în sensul că reușești să o faci să se diminueze foarte mult”, a spus Oana Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: