Redactia.ro
Home » Monden » Boala de care suferă Oana Roman: ”Este extrem de periculoasă și poate fi fatală”

Boala de care suferă Oana Roman: ”Este extrem de periculoasă și poate fi fatală”

Oana Roman

Oana Roman suferă de o boală cruntă, încă din copilărie. Vedeta consideră că această afecțiune trebuie tratată cu ajutorul specialiștilor. În caz contrar, ea poate fi fatală.

Boala de care suferă Oana Roman: ”Este extrem de periculoasă și poate fi fatală”

Oana Roman trage un semnal de alarmă asupra unei boli, întâlnită tot mai des, în ultimii ani, la oameni. Vedeta suferă de această afecțiune încă din copilărie și consideră că trebuie tratată cu ajutorul medicilor. Mai exact, Oana Roman a vorbit fanilor, pe Instagram, despre anxietate, față de care recomandă terapie.

Oana Roman a vorbit despre afecțiunea de care suferă încă din copilărie. Boala i-a făcut mari probleme vedetei: „Pote fi fatală” / VIDEO

Oana Roman le-a atras atenția fanilor ei că nu este nicio rușine să ai o astfel de boală, mai ales că poate fi fatală.

„Nu treci peste depresie, peste anxietate și peste atacuri de panică fără terapie. Este importantă credința și rugăciunea, dar în același timp este important să faci terapie. Depresia este o afecțiune medicală ca orice altă afecțiune. Este extrem de periculoasă și poate fi fatală, trebuie tratată la doctor. Treci peste ea în sensul că reușești să o faci să se diminueze foarte mult”, a spus Oana Roman pe Instagram, transmite Spynews.

Oana Roman: ”Ea nu dispare 100% niciodată”

Oana Roman a mai precizat că depresia sau anxietatea nu va dispărea în totalitate 100%, dar va putea fi diminuată. De altfel, vedeta crede că această stare poate surveni odată cu neglijarea sufletului.

„Ea nu dispare 100% niciodată. Rămâne într-o stare foarte latentă undeva acolo și în orice moment se poate întoarce. De aceea trebuie să ai grijă de sufletul tău. Depresia intervine în momentul când tu nu mai ai grijă de sufletul tău, când te lași copleșit de toate problemele din jur și de viață”, a mai mărturisit Oana.

Oana Roman, la un pas de moarte

În urmă cu șapte ani, Oana Roman a fost la un pas de moarte. Se întâmpla într-o zi de 1 mai, când a ajuns cu dureri abdominale pe patul de spital, la două luni de la nașterea Izabelei. Oana Roman a avut complicații în urma operației de cezariană și-l acuză pe medicul care s-a ocupat de nașterea prin această procedură, că nu și-a îndeplinit sarcina corespunzător.

oana roman si fiica ei langa o fantana

”Din 2014, ziua de 1 mai are pentru mine o semnificație aparte. Este ziua în care m-am nascut a 2 a oară.. pe 1 Mai 2014 , Isa avea 2 luni jumate și în loc să fiu cu ea acasă, eu ma pregăteam să intru intr-o operație extrem de dificilă care avea să dureze peste 8 ore. O operație care mi-a salvat viața. Eram in pragul de muri din cauza unor complicații post cezariana, netratate la timp și corespunzător de doctorul care efectuase cezariana. A fost cea mai mare cumpănă a vieții mele . Am reusit sa ies din ea cu ajutorul lui Dumnezeu care a trimis sa ma vindece: mainile de aur ale doctorului Gabriel Mitulescu alaturi de echipa saToți împreună au reușit să mă facă bine. Am stiut atunci ca am niste îngeri păzitori foarte puternici .Am stiut atunci ca puterea lui Dumnezeu este infinită, am simțit asta in modul cel mai concret.”, a spus Oana Roman pe pagina sa de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: