Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, amintire neplăcută de 1 Mai. Cum a fost la un pas de moarte

Oana Roman, amintire neplăcută de 1 Mai. Cum a fost la un pas de moarte

Oana Roman

Ziua de 1 Mai are o semnificație sobră pentru Oana Roman. Vedeta a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, că a fost pe punctul de a-și pierde viața, în urmă cu șapte ani.

Oana Roman, amintire neplăcută de 1 Mai. Cum a fost la un pas de moarte

Oana Roman are o amintire neplăcută legată de ziua de 1 Mai. În anul 2014, la scurt timp după ce a născut-o pe fiica sa și a lui Marius Elisei, Izabela, vedeta a fost la un pas de moarte. Asta din cauza unor complicații apărute post-cezariană, la două de la aducerea pe lume a fetiței ei.

oana roman si fiica ei langa o fantana

Timp de opt ore medicii i-au făcut o operație Oanei Roman, care a fost una foarte dificilă. Din fericire, a fost una de succes. Vedeta este recunoscătoare doctorilor care i-au salvat viața și-l blamează pentru complicațiile apărute, pe medicul care i-a făcut cezariana.

”Din 2014, ziua de 1 mai are pentru mine o semnificație aparte. Este ziua în care m-am nascut a 2 a oară.. pe 1 Mai 2014 , Isa avea 2 luni jumate și în loc să fiu cu ea acasă, eu ma pregăteam să intru intr-o operație extrem de dificilă care avea să dureze peste 8 ore. O operație care mi-a salvat viața. Eram in pragul de muri din cauza unor complicații post cezariana, netratate la timp și corespunzător de doctorul care efectuase cezariana.”, a spus Oana Roman pe pagina sa de socializare.

Oana Roman: ”A fost cea mai mare cumpănă a vieții mele”

Ceea ce i s-a întâmplat în urmă cu șapte ani, Oana Roman consideră că a fost ”cea mai mare cumpănă a vieții ei”. De altfel, este recunoscătoare și lui Dumnezeu pentru că a scăpat-o cu viață.

”A fost cea mai mare cumpănă a vieții mele . Am reusit sa ies din ea cu ajutorul lui Dumnezeu care a trimis sa ma vindece: mainile de aur ale doctorului Gabriel Mitulescu alaturi de echipa saToți împreună au reușit să mă facă bine. Am stiut atunci ca am niste îngeri păzitori foarte puternici .Am stiut atunci ca puterea lui Dumnezeu este infinită, am simțit asta in modul cel mai concret.”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman își crește singură fiica, în momentul de față, după ce a divorțat de Marius Elisei. Aceștia au păstrat, însă, o relație de prietenie de dragul celei mici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: