Redactia.ro
Home » Monden » De ce își vopsește Oana Roman părul de la 22 de ani? Vedeta are probleme de sănătate

De ce își vopsește Oana Roman părul de la 22 de ani? Vedeta are probleme de sănătate

GALERIE FOTO (2) De ce își vopsește Oana Roman părul de la 22 de ani? Vedeta are probleme de sănătate

Oana Roman a vorbit despre o problemă cu care multe femei se confruntă, care a făcut-o să-și vopsească părul de la vârsta de 22 de ani. Vedeta a povestit recent motivul!

De ce își vopsește Oana Roman părul de la 22 de ani? Vedeta are probleme de sănătate

Sunt puține femei care aleg să nu-și vopsească părul și asta pentru că le place culoarea lor naturală, dar și pentru că nu au fost nevoite să recurgă la salon. Oana Roman este una dintre femeile mai puțin norocoase pentru că a fost nevoită să-și vopsească parul de la o vârstă foarte fragedă.

De curând, fiica lui Petre Roman a vorbit sincer despre problemele care au făcut-o să apeleze la ajutorul stiliștilor. Vedeta a povestit că i-a albit părul de la o vârstă fragedă și acest lucru s-a moștenit de la bunica și mama ei, iar din această cauză a fost nevoită să-și vopsească părul de la 22 de ani.

”Mă vopsesc de foarte mulți pentru că din păcate. Am albit de tânără foarte tare, de pe la 22 de ani. Și mama e la fel, și bunica a fost la fel”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Mai mult, aceasta vrea mereu să aibă o imagine nouă în fața fanilor săi, din acest motiv alege să poarte diverse peruci, pentru a-și schimba look-ul fără prea mare efort. Pe contul ei de Instagram, vedeta tot postează fotografii cu ea în care poartă peruci cu păr scurt, cu păr creț și chiar cu breton.

De ce își vopsește Oana Roman părul de la 22 de ani? Vedeta are probleme de sănătate

Oana Roman, mini-colecție de peruci

În ultima vreme, Oana Roman a acumulat o mini-colecție de peruci. Cu toate că mulți au crezut că este vorba doar despre plăcerea ei de a experimenta și a se juca cu mai multe look-uri, adevărul din spatele „excentricității” ar fi, de fapt, altul.

„Am părul foarte deteriorat și până își va reveni, cea mai potrivită soluție sunt perucile. Acum fac un tratament împotriva căderii părului și pentru a recondiționa, dacă se poate spune așa, părul pe care îl am.
Varianta de a purta peruci este cea mai la îndemână pentru mine, și ca să îmi schimb look-ul foarte des și să aștept până ce se va regenera părul meu”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

 

Marius Elisei i-a făcut o declarație de dragoste fostei sale soții

Afaceristul depune eforturi mari să își recucerească fosta soție, iar asta au observat mulți oameni azi, după postarea subtilă, însă, “stropită” cu cuvinte de iubire a acestuia. Oana Roman a fost contactată telefonic de cei de la “Showbiz Report” care au întrebat-o despre stadiul relației cu tatăl fiicei sale.

În timpul mărturiilor, aceasta a precizat că a petrecut destul de mult timp în compania fostului partener de viață, care o surprinde des cu flori și, ieri seară, ea a simțit să-i mulțumească public, după cum puteți remarca în galeria foto a articolului. Și, deocamdată, ei nu s-au împăcat.

“Asta nu înseamnă că ne-am împăcat, lucrurile s-au schimbat radical deoarece e foarte complicat să treci peste o despărțire, peste probleme foarte multe care au fost, alea nu se pot șterge peste noapte cu buretele sub nicio formă. (…). Până acum ceva vreme, aveam block pe Instagram de la Marius”, a declarat fosta prezentatoare într-o emisiune de la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: