Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, declarații fără perdea. Cât durează o partidă de amor pentru vedetă

Oana Roman, declarații fără perdea. Cât durează o partidă de amor pentru vedetă

Nimeni nu se aștepta la asta de la Oana Roman. Fiica lui Petre Roman a lăsat inhibițiile la o parte și a vorbit despre partidele de amor.

Oana Roman este una dintre influenceritele care este într-un contact constant cu urmăritorii de pe instagram. Zilele trecute Oana le-a lăsat fanilor ei o secțiune unde pot pune orice întrebări vor, ca mai apoi ea să răspundă. ”Întreabă-mă deștept! Despre viață, vacanțe, curiozități!”, a scris Oana.

Cât trebuie să dureze un act sexual din punctul tău de vedere?”, a fost întrebarea tabu care i-a fost pusă Oanei Roman.

Fiica fostului Premier Petre Roman a răspuns scurt și la obiect, uimindu-și fanii că abordează acest subiect. ”Dacă tu te raportezi la cantitate, pui problema greșit, din start. Nu contează cantitatea, ci evident calitatea”, a fost răspunsul Oanei Roman.

Ce mesaj i-a transmis Oana fiicei ei de Ziua Copilului

Oana Roman are un copil minunat alături de Marius Elisei. Cu ocazia Zilei Copilului, Oana Roman a publicat o fotografie cu frumoasa Isabela, căreia i-a atașat un mesaj emoționant.

La mulți ani tuturor copiilor lumii! Ei sunt totul! Întruchipează frumosul, iubirea și umanitatea. Puritatea și inocența. Sa fim măcar o zi copii. Sa încercam sa fim buni și frumoși ca ei.La mulți ani iubirea mea cea mai mare! Unica mea iubire @iamisabelaroman„, a scris Oana Roman în descrierea fotografiei.

Marius Elisei vrea să se împace cu Oana Roman. Cum încearcă să o recucerească pe vedetă

Marius Elisei vrea să fie, din nou, împreună cu Oana Roman. Gesturile romantice îl trădează, iar Oana Roman simte că fostul ei soț face pași mici către o reîmpăcare, deși au divorțat la începutul acestui an. Vedeta a dezvăluit cum a fost vacanța petrecută la munte, în Poiana Brașov, alături de acesta și de fetița lor, Izabela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: