Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, adevărul despre fotografiile editate postate în mediul online: ”Există o frustrare…”

Oana Roman, adevărul despre fotografiile editate postate în mediul online: ”Există o frustrare…”

GALERIE FOTO (4) Oana Roman, adevărul despre fotografiile editate postate în mediul online

Oana Roman, adevărul despre fotografiile editate postate în mediul online. Fosta soție a lui Marius Elisei a reușit să slăbească multe kilograme, ajungând să arate din ce în ce mai bine. Cu toate astea, vedeta este în continuare criticată de internauți. Aceasta este acuzată că își editează imaginile postate pe Instagram.

Oana Roman, adevărul despre fotografiile editate postate în mediul online: ”Există o frustrare…”

Oana Roman, adevărul despre fotografiile editate postate în mediul online. Fiica lui Petre Roman și-a schimbat complet stilul de viață, reușind să slăbească multe kilograme. După ani de zile în care s-a luptat cu această situație, Oana a reușit să aibă un trup de invidiat. Cu toate astea, vedeta este criticată dur de internauți. Mulți sunt de părere că vedeta își editează foarte mult pozele, iar ea nu ar arăta așa în realitate.

Într-un interviu, Oana Roman a declarat că este vorba despre frustarea celor care o văd la televizor și îi spun că nu arată ca pe contul de socializare. Motivul este faptul că televizorul modifică foarte mult construcția fizică a unei persoane. Oana a spus că nu își dă seama de această schimbare, dar pentru cei care o urmăresc și o știau dinainte să slăbească este un adevărat șoc să vadă transformarea. ”Eu nu îmi dau seama cum mă percepe lumea dinafară și mai ales că pentru cei care mă văd pentru prima oară după mult timp este șocul ăsta vizual. Eu fiind eu, nu realizez că lucrurile s-au schimbat. Există o frustrare pentru că foarte multă lume care nu mă știe decât de la TV îmi spune că la TV nu arăt ca în poze. Pentru că televizorul modifică mult, iar eu nu sunt foarte telegenică. Iar ei confundă TV-ul cu realitatea. Oamenii consideră că eu cosmetizez această transformare. Una mi-a zis că îmi modific fața, sânii, etc.”, a spus Oana Roman.

Oana Roman, în vacanță cu Marius Elisei și Izabela

Deși la sfârșitul anului trecut Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, cei doi au o relație apropiată de dragul fiicei lor. Astfel, pentru prima dată de când au divorțat, Oana și Marius au plecat în vacanță împreună alături de Izabela. Cei trei au mers la munte și au avut parte de zile de relaxare, iar imaginile postate de aceștia în mediul online arată faptul că Oana Roman și Marius Elisei se înțeleg foarte bine. Vedeta a postat un clip video în care stătea împreună cu fostul soț pe terasă și ciocneau un pahar de vin.

Întrebată de multă lume de ce încă mai poartă numele fostului soț pe rețelele de socializare, vedeta a lămurit situația. „Nu mi-am schimbat încă buletinul și pentru a schimba numele la un cont cu bifă trebuie să le arăt un act de identitate. Ori în buletin mă cheamă încă Roman Elisei”, a spus Oana. În urmă cu câteva săptămâni, Oana a mers în vacanță în Egipt împreună cu fiica sa, rugându-l și pe fostul soț să le însoțească, dar acesta a refuzat. Conform acestuia, nu putea pleca pentru că trebuia să muncească pentru a-și plăti utilitățile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: