Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei, surpriză romantică pentru Oana Roman. Ce i-a oferit la câteva luni de la divorț

Marius Elisei, surpriză romantică pentru Oana Roman. Ce i-a oferit la câteva luni de la divorț

GALERIE FOTO (3) Marius Elisei, surpriză romantică pentru Oana Roman.

Marius Elisei, surpriză romantică pentru Oana Roman. Deși au divorțat la începutul anului, Oana Roman și Marius Elisei par că fac pași spre împăcare. După ce au petrecut câteva zile împreună în vacanță, alături de fiica lor, Iza, bărbatul i-a făcut o surpriză romantică fostei soții. Despre ce cadou este vorba?

Marius Elisei, surpriză romantică pentru Oana Roman. Ce i-a oferit la câteva luni de la divorț

Marius Elisei, surpriză romantică pentru Oana Roman. Fiica lui Petre Roman anunța la sfârșitul anului trecut că divorțează de soțul său, Marius Elisei. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să se împace, Oana și Marius au semnat la începutul anului acesta actele de divorț.

Pentru a-i avea alături pe cei doi părinți ai săi, Oana și Marius au decis să meargă împreună cu fiica lor într-o vacanță la munte, exact ca o familie. Recent, Marius i-a făcut un cadou special Oanei Roman, la ceas de seară. Este vorba despre un buchet imens de bujori roz, aranjat într-o cutie specială, semn că acesta a vrut să o impresioneze pe fosta soție. Vedeta nu a rămas pasivă la gestul lui Marius și i-a mulțumit public, la InstaStory, loc în care a postat și imagine. „Închei ziua așa! Cei mai frumoși bujori. Mulțumesc, Elisei Marius”.

Marius Elisei, surpriza pentru Oana

Mai mult, acesta a postat pe rețelele de socializare o fotografie mai veche cu el, Oana și fiica lor. Acest gest ne poate duce cu gândul la o posibilă împăcare între cei doi. Momentan nu se știe, timpul va decide acest lucru. Însă cert e faptul că Marius Elisei se străduiește să o impresioneze pe mama fiicei sale. Se pare că nu este prima oară când Marius face un asemenea gest, cel puțin de când s-a despărțit de Oana. Bărbatul i-a mai oferit buchete de flori în ultimul timp. „Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (…) Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show.

Poza postata de Marius Elisei

Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei

În urmă cu o zi, Oana Roman și-a prezentat casa, dar printre altele a vorbit și despre o eventuală împăcare cu tatăl fetiței sale. În casa acesteia sunt în continuare tablouri cu ei doi, dar vedeta a declarat că nu are cum să le dea jos pentru este greu să treci peste atâtea amintiri. ”E foarte greu să treci de la o viață în comun de atâția ani la una care nu mai e în comun. Deocamdata el nu e într-o altă relație, eu nu sunt, deocamndată relația e foarte, foarte ok”, a spus ea.

Întrebată dacă este posibilă o împăcare între ea și Marius, Oana a declarat că simte că fostul soț se apropie mai multe de fiica sa, dar și de ea, însă uneori se îndepărtează. ”Sunt momente și momente, sunt momente în care dispare și probabil că e supărat și se gândește că trebuie să meargă mai departe, sunt momente în care vine mai mult spre noi și își dorește compania noastră, nu știu ce să zic, deocamdată nu mă gândesc la asta”, a mai spus Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: