Redactia.ro
Home » Monden » Marius Elisei vrea să se împace cu Oana Roman. Cum încearcă să o recucerească pe vedetă

Marius Elisei vrea să se împace cu Oana Roman. Cum încearcă să o recucerească pe vedetă

Oana Roman și Marius Elisei

Deși parea că nu mai există cale de împăcare între ei, în urma divorțului, iată că Marius Elisei și Oana Roman ar putea forma, din nou, un cuplu. Oana Roman spune că Marius Elisei încearcă să-i recucerească inima.

Marius Elisei vrea să se împace cu Oana Roman. Cum încearcă să o recucerească pe vedetă

Marius Elisei vrea să fie, din nou, împreună cu Oana Roman. Gesturile romantice îl trădează, iar Oana Roman simte că fostul ei soț face pași mici către o reîmpăcare, deși au divorțat la începutul acestui an. Vedeta a dezvăluit cum a fost vacanța petrecută la munte, în Poiana Brașov, alături de acesta și de fetița lor, Izabela.

Oana Roman a fost jignită de fiica ei în vacanță! Ce i-a spus fetița

Oana Roman descrie totul ca fiind ”foarte frumos”, mai ales că Marius a optat pentru un hotel foarte scump.

„A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo. (…) Am auzit și eu că e destul de scump”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show, scrie Spynews.

Oana Roman nu-i dă, momentan, șanse de reîmpăcare lui Marius Elisei

Oana Roman a mai precizat că în ultima vreme, ea și Marius Elisei au petrecut ceva timp împreună, spre încântarea fetiței lor. Cei doi vor să lanseze un nou site. Deși vede cum Marius vrea să o recucerească, Oana nu se lasă ușor înduplecată

Oana Roman a fost jignită de fiica ei în vacanță! Ce i-a spus fetița

„Pentru Isa e foarte bine lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi. Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site din nou. Și azi am fost cu Isa să-i cumpărăm niște lucruri și a zis că e foarte fericită că ne vede mai des împreună. (…) Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. (…) Nu știu ce să zic…. Deocamdată, vedem …. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurle s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine”, a mai mărturisit vedeta.

Reamintim că Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în luna februarie, după șapte ani de căsnicie. Cei doi erau despărțiți din luna decembrie. Mulți credeau că se vor reîmpăca, având în vedere că au mai trecut prin despărțiri. Ultima se pare că a dus la divorț, dar…în urma celor declarate de Oana Roman am putea asista iar la o împăcare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: