Redactia.ro
Home » Monden » Divorțați, dar împreună! Oana Roman și Marius Elisei sărbătoresc cei 7 ani de la nuntă

Divorțați, dar împreună! Oana Roman și Marius Elisei sărbătoresc cei 7 ani de la nuntă

Cu toate că au divorțat la sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei nu vor să stea unul departe de celălalt. Cei doi îndrăgostiți pare că trăiesc din nou povestea lor de dragoste cu prilejul aniversării a 7 ani de când aceștia au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă și în fața Lui Dumnezeu.

Oana Roman și Marius Elisei sărăbătoresc

Cu toate că cei doi au divorțat în 2020, flacăra din inimile lor este încă aprinsă și i-a adus din nou împreună. Astăzi se împlinesc 7 ani de când cei doi porumbei au spus „DA”. Oana Roman și Marius Elisei au petrecut la un pahar de șampanie și și-au transmis mesaje emoționante pe rețelele sociale.

Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu că a fost foarte greu, poate va mai fi dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață! Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!@maruselisei„, a fost mesajul publicat de Oana Roman cu ocazia aniversării a 7 ani de la nunta cu Marius Elisei.

La mulți ani…iubirea mea. La mulți ani, nouă…”, a fost mesajul lui Marius Elisei.

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman: „O iubesc! Îmi doresc o împăcare”

Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman. În luna decembrie a anului trecut, Oana Roman anunța că divorțează de Marius Elisei, după opt ani de relație. Deși au avut numeroase probleme în căsnicie, cei doi au reușit să le rezolve. Ei bine, se pare că separarea a fost cea mai bună variantă la acea vreme, iar viața Oanei Roman schimbându-se radical. Vedeta a slăbit considerabil, având succes și pe plan profesional.

La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte. Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema.„, a mărturisit Marius Elisei în cadrul unui interviu.

Etichete: